Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Online Talks Live på PF konferencen

Online Talks Live, der er noget ved den sætning, som ikke helt holder. Alligevel er det præcis hvad der kommer til at ske på PF Konferencen tirsdag d. 23. november.

online talk live

Angelina Owino

I ægte rigtig Mads og Monopolet stil vil tre tidligere deltagere i Online Talks sidde sammen og svare på spørgsmål.

Modsat i det rigtige monopol, så er det ikke jeres dilemmaer, de skal tage stilling til, men derimod jeres spørgsmål til  de tre PF'ere, som har megen erfaringer med at arbejde i andre brancher end mediebranchen.

To af deltagerne har fået nye jobs, siden de var med i Online Talk. Jeg er vært og håber på en god dialog og at Online Talks Live vil inspirere jer.

De tre deltager er:

camila

Angelina Owino Camilla Rønde

Camilla Rønde, fotograf i Plantoramas marketingsafdeling. Camilla laver både reportage og produktfotografering. Produktfotografering er en hel genre for sig selv, som flere Pfere måske tænker, de ikke er rustet til.

Simon

Simon Fals Simon Fals

Simon Fals, fotojournalist hos Dagbladet Børsen, tidligere fotojournalist og billedredaktør ved fagforbundet Metal. Simon er gået fra en stilling i kommunikationsbranchen til at arbejde redaktionel. Så at man arbejder med kommunikation udelukker ikke, at man kan komme tilbage til at arbejde redaktionelt.

ulrik

Ulrik Pedersen Ulrik Pedersen

Ulrik Pedersen, teamleder for Formidling og Event i Kolding Kommune, tidligere kommunikationskonsulent hos Tøndermarsk Initiativet. Ulrik har været fotochef på Jyske Fynske Medier og er nu gået all in i at arbejde med kommunikation og holder workshops i at ruste fotojournalister til at arbejde i kommunikationsbranchen.

pf

PF Konference 2021