Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nye ophavsretsfondsregler og retningslinjer

Nye ophavsretsfondsregler og retningslinjer på plads, det samme er nyt udvalg til uddeling af midler.

PFlogo

 

PF administrerer nogle af midlerne fra DJ’s ophavsretsfond. PF har derfor nedsat et PF ophavsretsfondsudvalg, der varetager uddeling af disse midler, PF-studiestøtteordning.

De sidste to måneder har en arbejdsgruppe i PF´s bestyrelse gennemgået de gældende regler og retningslinjer for uddeling af ophavsfondsmidler. Der er bla. blevet set på, om det kunne tydeliggøres hvad der kunne søges til og hvornår. 
Udvalget der gennemgår ansøgningerne består af Sisse Stroyer, Martin Lehmann, Nils Mejlvang samt suppleant Michael Bager. 

Arbejdsgruppen er nu færdig med at udforme det nye regelsæt og ansøgningsskemaer. Juridisk afdeling i Journalist Forbundet har gennemgået materialet og godkendt ordlyden. 

Der er lavet tre skemaer, alt efter hvad der skal søges til. 
Et til mediernes efteruddannelse. Her kan ansøges løbende flere gange om året. Beløbet må samlet set ikke overstige kr. 15.000 på et år. 

Et andet skema er lavet til selvtilrettelagt efteruddannelse, populært kendt under navnet personlige projekter. 
Her kan ansøges 4 gange årligt: 1, Februar, 1. Maj, 1. August og 1. November. Der kan søges af flere omgange. Beløbet må dog ikke overstige kr. 15.000 årligt.  

Et tredje skema henvender sig til studerende PFére i praktik.   

Samlet for alle skemaer er, at der skal laves en rapport der skal sendes retur sammen med et regnskab for ikke at skulle betale skat af det uddelte beløb. 

I linket her finder du alle regler retningslinjer for hvordan du kan søge midler.

Link: Nye ophavsretsfondsregler og retningslinjer


 

Kommentarer