Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Ny webmasterfunktion i PF

Bestyrelsen har besluttet, at trække webmasterfunktionen hjem i eget regi.

PF har stolte traditioner omkring vores hjemmeside og det skyldes i høj grad vores afdøde webmaster Jens Tønnesen, som både udviklede den tekniske platform og som webmaster lavede et indhold på et meget højt plan.
Den platform Jens Tønnesen udviklede og vedligeholdte var ganske enkelt fremragende, men desværre betød Jens Tønnesens alt for tidlige død, at sitet efterfølgende var svær at vedligeholde, da de tekniske ting ikke var beskrevet på en sådan måde, så vi efterfølgende kunne vedligeholde og udvikle sitet.
Derfor besluttede PF´s bestyrelse, at vi ville overgå til DJ´s platform, så det var nemmere for fremtiden at holde styr på udviklingen.
Det krævede meget arbejde, at komme over på det nye site og kort tid efter besluttede DJ, at vi skulle have et nyt CMS system, så nu skal vi skifte igen. Vi har deltaget i arbejdet med det nye system og håber meget vi med det kommende site kan få opfyldt nogle af de mangler vi synes det nuværende system har.


Søren Skarby har haft den meget utaknemmelige opgave, at være webmaster efter Tønnesen og samtidigt skulle medvirke til implementeringen af en ny platform og i lange perioder tilligemed skulle smide artikler på flere platforme, så både den gamle side og den kommende side var up to date.


Det synes vi Søren Skarby har klaret virkelig godt og han skal have en stor tak for arbejdet.
Indtil den nye side er indarbejdet har bestyrelsen derfor besluttet, at vi trækker webmasterfunktionen hjem i eget regi, så vi har helt styr på den kommende side.
Det er tanken, at den skal være mere brugervenlig, så man kan få mange flere fakta-informationer og hele grundidéen er, at siden skal være bedre intrigeret med hele DJ´s vidensbank.


PF´s bestyrelse har nedsat en arbejdsgruppe bestående af Cæciliie Vibe Pedersen, Johnny Frederiksen og Lars Lindskov, som skal følge den nye hjemmeside til dørs og få de nye muligheder implementeret. Som tovholder er det foreløbigt Cæciliie Vibe Pedersen, der er webmaster.


Som altid er gode input og ideer velkomne.

Kommentarer