Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nu kan praktikanter sende ind til Information fotopris

Prisen har holdt pause i et par år, men nu kan du igen sende ind til Informations fotopris.

Informations fotopris hylder den praktikant som har udmærket sig fotografisk igennem sin praktiktid. Prisen kan derfor søges af fotojournaliststuderende på DMJX, der er i gang med eller netop har afsluttet deres praktikforløb (4.-8. semester) på et dansk dagblad eller billedbureau.


Er du derfor studerende kan du deltage ved at indsende en portfolio på maks. 20 billeder. Portfolien skal indeholde både portræt- og reportagebilleder, og samtlige billeder skal være taget i praktiktiden, men behøver ikke nødvendigvis have været bragt i et dagblad. Billederne skal ledsages af billedtekster. Tilmeldelse sker ved at sende en mail til fotochef Sigrid Nygaard på sny@information.dk. Du vil herefter modtage information om upload.


Deadline for indsendelse af billeder er den 13. marts kl. 24.00


Prisen vil blive uddelt torsdag den 23. november på Dagbladet Information, Store Kongensgade 40C – og præmien, som er sponseret af Canon, er et Canon EOS 5D Mark IV til en værdi af 31.850 kr.

Årets dommerpanel består af: Joachim Adrian, Sara Galbiati og Daniel Hjorth.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til samme adresse.

Kommentarer

Nicolas Cho Meier

tir, 02/07/2017 - 10:15

Hej

Så fotografelever fra Medieskolen i Viborg, og NEXT i København for den sags skyld, kan IKKE sende ind til konkurrencen på trods af de er i lære på et dagblad og er medlem af PF?

venligst
Nicolas Cho Meier
fagfotografelev
Nordjyske Medier

Hej Nicolas. PF har ikke noget at gøre med denne pris - det er Information alene der står for den. Derfor kan jeg vi ikke svare på det, selvom det er relevant. Dog har jeg spurgt Sigrid, og hun beder dig om at sende dig en mail til hende på ovenstående mailadresse. Alt godt, Cæciliie/PF