Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Nu kan du indsende billeder til Årets Pressefoto 2016

Der er nu åbnet for indsendelse af fotos til Årets Pressefoto.

Årets Pressefoto 2015

Jacob Erhbahn Årets Pressefoto 2015: Torsdag den 27. august kl. 08:01 tager en flygtningefamilie chancen og kravler under det kontroversielle grænsehegn, som Ungarn er ved at opføre på grænsen til Serbien. Pigtråden fanger den lille piges hår, så det koster dyrebare sekunder at få hende fri. Manden, der holder hegnet, når ikke med, inden de ungarske grænsevagter er på pletten, men tager chancen og kommer over en time og tyve minutter senere. Det gælder om at undslippe politiet og dermed registreringen og fingeraftrykkene, der i princippet vil tvinge dem til at søge asyl i Ungarn.

Du skal blot følge vejledningen og adgang er din emailadresse og dit medlemsnummer (står på pressekortet) uden nuller foran.

Hvis du har skiftet mailadresse og ikke rettet den i DJ´s medlemssystem kan du have et lille problem, men det kan løses ved  at henvende dig til DJ https://journalistforbundet.dk/aendringer

 

Vi håber naturligvis mange kolleger har lyst til at deltage og det er jo også en anledning til at gennemgå, hvad man har lavet året igennem. Mange kolleger bruger også en aften på at gennemse hinandens materiale og give gode råd med hensyn til indsendelse.

 

Der er indsendelsesfrist søndag den 8. Januar kl. 20.00 og listen over de nominerede bliver offentliggjort den 11. Januar sidst på dagen.

 

Selve udstillingen åbnes fredag den 3. marts 2017 kl. 13.00 på Den Sorte Diamant, Det Kongelige Bibliotek, København

 

Du kan indsende dine billeder og videoer via dette link: http://aap.pressefotografforbundet.dk

Kommentarer