Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Næstformand trak sig selv som vinder

De forsamlede brød spontant ud i et kollektivt, muntert “buuuuuuh”, da næstformand Flemming Hansen assisteret af Cæciliie Philipa Vibe Pedersen trak sig selv som vinder ved aftenens lodtrækning af en række sponsorerede præmier ved PF-Konferencen.

PF konference 2017

Lars Horn Gimbel fra Goecker – Flemming Hansen

“Next stop: Københavns Rådhus,” lød et af råbene, da Flemming Hansen kunne slæbe af med en Gimbel fra Goecker som nr. to af aftenens fire vindere. Næstformanden forsikrede dog, at alt var gået ærligt til. Han havde forud for lodtrækningen gjort opmærksom på, at både hans og Cæciliies sedler var i kassen.

PF konference 2017

Lars Horn Canon Power shot – Rune Johansen

Sedlerne var spørgeskemaer fra Boost – PF’s kursustilbud – og i håb om at få mange besvarelser ind, blev deltagerne lokket med muligheden for at vinde præmier. Det virkede. 129 havde afleveret sedler med deres ønsker.

PF konference 2017

Lars Horn Nikon KeyMission – Per Strange

Flemming Hansen var tilfreds: “Det giver os en bedre mulighed for at tilrettelægge kurserne, så de giver medlemmerne værdi.”

PF konference 2017

Lars Horn Fotostativ fra Photographica – Ilan Brender

Aftenens vindere:

 

Kommentarer

Kurt Kolbjørn Johansen

tir, 11/14/2017 - 14:07

Og DJ tilbyder studerende Photoshop kursus, hvor de fx kan lære at fjerne uønskede elementer!
Pas på vindene i DJ ikke blæser godt og grundigt rundt i alle retninger, når det handler om billeder - for alle i DJ kan jo principielt fotografere til alt - og læserne/seerne skal ikke have for megen fotojournalistik med fjernede elementer mm, før troværdigheden ikke længere eksisterer. Og DJ skal da ikke ligefrem undervise i det!