Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Medlemsarrangement for kvinderne i PF

Sidst kvinderne i PF mødtes til et #Metoo-arrangement var i 2018. Der har siden da været stærkt fokus på netop #Metoo- sager både herhjemme og ude i den store verden.

me too

Nu mødes vi igen d. 10 juni i Informations kantine i København for at sætte fokus på emnet og tale om, hvordan vi sikrer et godt arbejdsliv som kvindelig fotograf i marken.

Vi har også fokus på nogle af de projekter vores kvindelige fotografer kaster sig over og så skal vi tale med forkvinden for Pressefotografernes Klubb ( den norske udgave af PF) om, hvordan de med en enkelt initiativ fik flere kvinder til at deltage i Årets Bilde. (ÅP, Norge)

Programmet ser således ud (med forbehold for ændringer): 

kl. 18.00: pizza, øl og snak om hvad der er sket siden sidst.

Her er der mulighed for at dele tanker, bekymringer og overvejelser. Det ville være fantastisk, hvis flere forskellige generationer af kvinder i PF har mulighed for at deltage. Vi har brug for at trække på de erfaringer, som dem med flere år i branchen har gjort sig. Og vi har brug for at høre fra de helt unge, hvordan de ser branchen lige nu.

Kl. 19.00: En konsulent fra Dansk Journalistforbund kigger forbi og fortæller om hvordan man står (med fokus på freelancere/praktikanter) hvis man oplevelser krænkelser/ grænseoverskridende adfærd i marken/ i forbindelse med sine freelancejob. Hvordan håndterer man i det hele taget problemer med kilde/arbejdsgiver, når man er freelancer og ikke har en fast arbejdsgiver.

Kl. 20.00: Over en længere periode har Sarah og Louise fulgt 35 migrantsexarbejdere og besøgte i alt 152 af de klinikker, de arbejder på. Resultatet er bogen You Still Don’t Know My Name, De viser billeder og fortæller om projektet.

Kl. 21.00: Marte Christensen formand for Pressefotografenes Klubb i Norge fortæller om deres arbejde med at få flere kvinder til at deltage i Årets Bilde + deres fokus på kvinder i FK.

21.30: Afrunding og farveløl

Tilmeldingslink bliver sendt ud særskilt to uger før.

 

Kommentarer