Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Ledig plads til Visa pour L´image i Perpignan

Der er på grund af afbud en ledig plads til et hav af inspiration

Perpignan

Soffi Chanchira Larsen Du får mulighed for at møde fotograferne bag udstillingerne, og tale med dem om, hvordan de researcher, finder de rigtige situationer og hvad de synes, der er et godt billede.

Hvis du har ledig efteruddannelse til gode er her et fremragende tilbud. Hvis du er freelancer kan du søge gennem PF ved at skrive til Lars Lindskov men du skal skynde dig, da kurset er fra på tirsdag den 5. til den 10.september 2017

På denne tur har vi har samlet et program, som præsenterer det bedste fra festivalen. Aktiviteterne veksler mellem udvalgte foredrag, udstillinger, prisfester og spændende møder med nogle af verdens bedste fotografer. Som deltager får du inspiration, ny viden og et udvidet netværk.

Vi begynder hver dag kl. 09.00 og slutter, når det sidste billede vises på storskærmen omkring midnat.

Vi besøger alle udstillingerne – nogle gennemgår vi sammen med fotograferne, og vi deltager i udvalgte foredrag, som Visa pour l’Image arrangerer. Om aftenen deltager vi i udendørs screeninger og prisoverrækkelser. Hver aften har sine egne temaer.

På denne studietur får du en kurateret oplevelse af festivalen, hvor vi har udvalgt de mest spændede foredrag og screenings og skaffet adgang til møder med nogle af verdens bedste fotografer.

Som deltager skal du skiftevis lytte og lære, spørge og diskutere.

Du får mulighed for at møde fotograferne bag udstillingerne, og tale med dem om, hvordan de researcher, finder de rigtige situationer og hvad de synes, der er et godt billede.

Du møder folk, der næsten dagligt risikerer at blive dræbt, og du møder dem, der forlader familie og hjem for i måneds- eller årevis at leve sig ind i et område og dokumentere det.

Vi vil hele tiden undervejs reflektere og samle op på oplevelserne i rejsegruppen.

Du kan læse om kurset og tilmelding her

Kommentarer

Christian Mikkelsen

tor, 08/31/2017 - 19:54

Jeg vil super gerne med, men jeg er på efterløn og er ikke helt klar over, efter man er blevet fyret, hvordan man så søger, jeg har jo kun været på samme arbejdsplads i 45 år ?