Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Learn then do - freelance seminar for Pressefotograf

Skal du i gang med at være freelancer, og ved ikke hvordan du skal gribe det an, så kan du komme på denne 2 dages workshop, hvor vi bl.a. kommer omkring emner som: salg, markedsføring og praktisk købmandskab. Alt sammen med udgangspunkt i en fotograf virksomhed.

Foto: Stine Tidsvilde

Stine Tidsvilde

Dette er anden gang dette seminar afholdes og også denne gang har vi sørget for vildt gode oplægsholdere. Blandt oplægsholderne kan nævnes: Sigrid Nygaard, billedredaktør på information, kommer og fortæller om at pitche til en billedredaktør. Lars Damgaard Nielsen, digital medie chef hos Folkekirkens Nødhjælp og som tidligere stået i spidsen for SoMe hos DR,  kommer og fortæller om at markedsføre sig på de sociale medier. 

Det bliver to dage hvor du bliver proppet med informationer – så er det op til dig, at tage hvad du kan bruge og efterfølgende føre det ud i praksis. Der er så mange ting, vi gerne vil omkring, så vær klar til en overall gennemgang, som du så senere kan tilrettelægge efter din virksomhed. Med andre ord: Det bliver ikke på selve kurset af vi f.eks sætter en virksomheds Facebook side op. Du får inspiration, så må du hjem og gøre arbejdet bagefter. Ikke learning by doing, men learn then do.

Hvis du har helt styr på det grundlæggende omkring regnskab, moms etc. henviser vi dig istedet til DJ's Bizkurser.

Hvor: DJ´s lokale kaldet ”Store Strand”. Gammel Strand 46, København.

Hvornår: 14/2 2018 og 15/2 2018 fra 9.15-16.30

Tovholder er: Angelina Owiano

Plads til: 12 deltager

Der serveres morgenkaffe, let frokost og eftermiddagskage.

Arrangementet er for medlemmer af Pressefotografforbundet. Det er gratis at deltage, men med no-show fee på kr. 200,-

Tilmeldings link: http://www.conferencemanager.dk/PF14022018/arrangementet.html

 

Kommentarer