Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kvinderne i PF – Version Jylland

Alle kvinder i PF inviteres til en aften med fokus på inspiration og forretning. Det foregår mandag d. 19. september fra kl. 18 - 22 i DJ's lokaler i Århus, Fiskergade 41, 4. sal.

Det bliver en aften i freelancerens tegn med fokus på tre ting, der kan være udfordrende for freelancere: At finde inspiration til projekter, at få iværksat projekter samt at få virksomheden til at køre. Derfor får vi besøg af to seje gæstetalere, nemlig Marie Hald og Lene Esthave, som begge vil holde et oplæg på cirka en times tid.

Marie Hald

Katinka Hustad

Fotojournalist Marie Hald vil vise billeder fra sine projekter og sit daglige arbejde som freelancefotograf. Marie vil også fortælle om, hvordan hun både finder inspiration og finanser til sine projekter, samt hvordan hun efterfølgende sælger sine billeder og projekter nationalt som internationalt.
Se mere her: www.mariehald.dk

Lene Esthave

Lene Esthave

Fotojournalist Lene Esthave vil fortælle om livet som freelancer. Lene er en af PF's mest erfarne freelancere med 16 år i bagagen som fotograf for både aviser, magasiner og virksomheder. Hun vil blandt andet fortælle om sin hverdag, om hvordan man holder freelance-gejsten oppe, om prissætning og om at drive en sund virksomhed. Spørgsmål er selvfølgelig velkomne.
Se mere her: www.leneesthave.dk

Vi får serveret lækre sydlandske tapas leveret af Casa Carola, og derfor er tilmeldingen til arrangementet bindende.
Tilmeldingen foregår via Kvinderne i PF's facebookside, og der er tilmeldingsfrist senest torsdag d. 15. september af hensyn til madbestillingen.

Arrangementet (inkl. aftensmad) er gratis.

Kommentarer