Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kursus: Fotojournalist i kommunikationsbranchen

OPDATERET: Mange kolleger kigger efter nye veje i mulighederne for at arbejde med det visuelle og nu er der mulighed for at få nye input via et kursus.

Foto fra DMJX

Robert Wengler

DER ER RABAT TIL PF-MEDLEMMER  på 2000,- på kursusprisen. 

En fotojournalistisk baggrund kan blive guld værd i kommunikationsbranchen i dag. Men hvordan kommer man fra fotojournalistik til kommunikation? Det lærer du på kurset her, der giver dig indsigt, værktøjer og inspiration til at tage springet.

Derfor skal du tage kurset
Som fotojournalist har du et visuelt sprog på rygraden til at se og fortælle historien i et enkelt billede. Den evne er der stigende efterspørgsel på i kommunikationsbranchen, som bliver mere og mere visuelt orienteret.
Dels kommunikeres mange projekter allerbedst i billeder og videoer, og dels kan fotografer tolke og visualisere nogle problemstillinger og idéer, så brugerne bedre kan forstå dem.
På kurset får du indsigt i alle de forskellige jobmuligheder, der er i kommunikationsbranchen. Du får viden om opgaverne og værktøjer til, hvordan de kan løses.
Undervejs i kurset deler andre fotojournalister deres erfaringer med at starte i kommunikationsbranchen som inspiration til at tage springet.
Læs mere 

https://www.dmjx.dk/kurser-og-videreuddannelse/fotojournalist-i-kommunikationsbranchen
 

Kommentarer