Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kom til bobler & fototalk med Simon Skipper og Jonna Rönnlund

Fotoudstillingen HJEM er den første udstilling hos den nye øl- og vinhandel Fælles på Østerbro.

simon

Simon Skipper

HJEM er en fotografisk udstilling med billeder fra 8 forskellige fotografer. Hver især har de fanget billeder i løbet af coronatiden, der skildrer stemninger og følelser som isolation, afstand og ensomhed, men også nærhed, tryghed og kærlighed.

Torsdag d. 1/7 vil der være en uformel talk med tre af fotograferne: chris1million/Christina Jensen, Jonna Rönnlund og Simon Skipper (foto).

De vil fortælle om tankerne bag deres billeder og Christina Jensen vil sige et par ord om 1Million Magazine, som billederne er bragt i. Publikum er velkommen til at stille spørgsmål eller komme med egne betragtninger. Talk kl. 19.30-20.00.

Fælles åbner for servering af øl, vin og spiritus kl. 19.00-21.30 1Million Magazine er et magasin dedikeret til billedserier og fotografiske fortællinger.

Magasinet blev skabt i en digital udgave, da coronakrisen lukkede verden ned i foråret 2020. Siden er det blevet til seks digitale udgivelser, og den første trykte udgave er netop lanceret.

I sin helhed er det trykte magasin blevet en dokumentation af det år, vi har været igennem. Et år med corona fortalt gennem billeder fra 30 fotografer.

Forordet er skrevet af Rane Willerslev, direktør for Nationalmuseet. Udstillingen viser et udpluk af billeder fra magasinet.

1Million Magazine kan selvfølgelig købes i Butik Fælles. Bag 1Million Magazine står chris1million//Christina Jensen, der er fotograf, journalist og cand.it. - læs mere på 1millionmagazine.dk

Udstillingen vil løbe til 1. august, og man kan opleve billeder fra følgende fotografer: Alexander W. Fazio, Barbara Alexandersen, Bax Lindhardt, chris1million, Christina Kayser O., Jonna Rönnlund, Justine Høgh, Simon Skipper. * HUSK GYLDIGT CORONAPAS** 

https://www.facebook.com/events/1158394161296349

Kommentarer