Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Kan du fortælle historier om Herning i både tekst og billeder?

For så har Herning Kommune netop slået en stilling op som fotojournalist. Kommunen mangler en som kan levere indhold til de mange forskellige platforme, kommunen kommunikerer på.

Fotojournalist Herning

Afotografering af jobopslaget

”Vi regner med, at du er uddannet fotojournalist. Hvis du også ved lidt mere end gennemsnittet om it, skal det ikke komme dig til skade. I det hele taget er det en god idé, hvis du er frisk på det meste og har lyst til at kaste dig ud i udfordringerne. Der er fart på i Herning Kommune, og vi ser først og fremmest muligheder. Ikke begrænsninger”

står der i jobopslaget, og der bliver tilføjet

”Vi ser dig levere indhold, både foto, tekst og video, til alle de mange platforme og kanaler, vi benytter os af. Herning.dk, sociale medier, pressemeddelelser, intranettet. For nu bare at nævne lidt af det, vi arbejder med. Det er afgørende vigtigt, at du er indstillet på både at fotografere og skrive. Og har stærke kompetencer på begge områder. Du har masser af ideer, og du brænder efter at prøve dem af”.

Der er deadline for at søge stillingen onsdag d. 14. november 2018 kl.12:00. Og Herning kommune vil meget gerne se et arbejdseksempel eller to på foto og tekst, som du står bag.

Du kan læse mere og søge jobbet her…

Kommentarer