Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Jeg vil helst være fri for at trække "Corona-kortet"

Corona & Danskerne: Der er ikke mange mennesker på gågaden i Svendborg, og indehaver af den lokale fotoforretning, Brian Bang, må kigge langt efter kunderne.

Foto: Rico Feldfoss

Rico Feldfoss

Click er en af de få butikker, der stadig holder åben i byen.  "Altså, der er jo ikke meget gang i den, og som det ser ud lige nu for freelance-fotografer, er der ikke mange, der tør at investere i nyt udstyr. Men der kommer stadig en del af de lokale og bakker op, og vores webshop spiller stadig penge ind." 

Fotohandleren hilser pænt på naboen overfor, der også prøver at holde lidt gang i Gerritsgade. "Jeg har tre ansatte i butikken, og jeg har prøvet at regne ud, hvad der bedst kan betale sig, hvis salget bliver ved med at stagnere. Der er forskellige ordninger med fagforening, arbejdsformidling osv., men det hele er noget bureaukratisk og tungt at håndtere.

Jeg vil helst være fri for at trække 'Corona-kortet'", siger han.  Brian Bang ser lidt opgivende ud, men som han siger: "Du skal fandme ikke skrive at jeg piver. Det gør jeg ikke …. endnu." 

Læs andre historier her: https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/corona-og-danskerne

Send dit bidrag til webmaster@pressefotografforbundet.dk (kun for medlemmer af PF).
 

Kommentarer