Gå til hovedindhold
Bliv medlem

International pris til fotojournalist på JP

Fotojournalist Casper Dalhoff vinder førstepris i Pictures of the Year International.

Casper Dalhoff

Casper Dalhoff Historien om Kurt Rasmussen og hans hårde coronaforløb har vundet en førstepræmie i den internationale fotokonkurrence Pictures of the Year International.

Omkring 15 besøg på Skejby og en billedeserie henover 38 avissider bragt i sort/hvid har sikret Casper Dalhoff en førstepris i kategorien "Newspaper Picture Editing" ved Pictures of the Year International. 

I fire kapitler blev artikelserien bragt i Jyllands-Postens lokalredaktion JPAarhus, hvor Casper Dalhoff tager læseren helt tæt på 61-årige Kurt Rasmussens kamp mod coronaen.

"Det her viser med alt tydelighed, at fotojournalistikken ikke er død. Det er ret fantastisk, at få så mange sider samtidig med, at de bliver prioriteret ud fra fotografi"

Casper Dalhoff

Kort tid efter Danmark lukkede ned i marts sidste år, gik Casper Dalhoff i gang med historien om Kurt Rasmussen. 

Artikelserien er lavet i samarbejde med hustruen, journalist Maria Dalhoff og layouter, Lotte Overgaard, og det at vinde netop denne kategori har stor betydning for Casper Dalhoff.

"Det viser, at det er teamwork at lave avis. Der har været et tæt samarbejde på redaktion, og det er jeg glad for. Det er en vigtig historie, som vi har fået lov til at prioritere og gå i dybden med," fortæller Casper Dalhoff. 

 

 

Kommentarer