Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Instagram åbner op for virksomheder

Det bliver snart muligt for virksomheder at åbne business-profiler på det kendte sociale medie.

I løbet af næste år vil det være muligt for virksomheder at oprette en businessprofil på det mest brugte fotobaserede sociale medie til dato. Hver dag bliver der delt omkring 80 millioner fotos og videoer af i alt 400 millioner brugere. Dette gør så klart mediet attraktivt for virksomheder der gerne vil bruge det i deres virksomhedsstrategier og selvpromoveringer.

Segmeterede målgrupper
Mens virksomheder idag allerede knytter profiler til deres markedsføring, er det på lige fod som private brugere eller hvis de køber sig til annoncering, altså sponsoreret indhold.

I det nye tiltag vil det endvidere være muligt for virksomhederne at pushe indhold til bestemte målgrupper ved at betale instagram for denne service.. Virksomhederne vil også direkte i app'en få mulighed for at hente data om f.eks deres indlægs rækkevidde, visninger og generel statistik om andre brugers trafik på profilen som man før kun har kunnet få ved at installere apps der udbyder præcis denne service.


Som kunde vil du få mulighed for at interagere med profilen da man kan kontakte virksomheder direkte, i stedet for kun at kunne se det sponsorerede indhold.

Kommentarer