Gå til hovedindhold
Bliv medlem

I dag overtager Carsten Ingemann Instagram

Du kan følge med på pressefotografforbundets Instagram profil.

Carsten Ingemann

Peter Thornvig Bare for en god ordens skyld, dette er fra 1970, fotografskolen lå i Randers, alså for alle fotografer i hele landet, månedslønnen som elev var 205 kroner. SU var ikke opfundet!

Carsten Ingemann fik sit svendebrev som reklamefotograf i 1973 hos Strüwing Reklamefoto.

Her på pressefotografforbundets Instagram profil, kan du følge Carsten Ingemann den næste uge...

Det var før man kunne få en ADHD diagnose. Carsten Ingemann ville allerhelst være arkæolog men det oldgræske drillede, og pludselig hackede han politiets radioer og kørte i forvejen og fotograferede for Helsingør Dagblad og siden stort set alle danske og svenske medier med sin udprægede sans for at opsnuse gode historier. Han nåede at være ansat på Berlingske, Politiken,og Frederiksborg Amts Avis men Amors pil bragte ham fra 1456 København K til 7500 Holstebro hvor han praktiserede indtil han fik et tilbud fra Morgenavisen Jyllands-Posten i 85.

Det forhold varede til 2008 hvor Ingemann fyrede sin arbejdsgiver og blev derefter en del af Das Büro, der indstillede de fælles akviteter for et par år siden. Carsten Ingemann havde 25 år på JP hvor han markerede sig som den der altid var der, og det var han all over fra Beirut i firserne til Iraq i nullerne, han tjekkede ud i maj 2008 efter 130 relsedage om året gennem 25 år nu er Ingemann igen freelance fotograf han kalder det" forefaldende fotografisk arbejde"

Men med sin udprægede journalistiske sans blev Ingemannen tilbudt en plads i Cavling komiteen i 96. Den første fotograf der blev tilbudt den ærefulde plads. Det blev til 15 år i komiteen og ikke mindre end otte år som formand for komiteen.

Kommentarer

Mogens Laier

fre, 11/24/2017 - 15:17

Jeg kende ikke den heltefotograf, men kom bare an.