Gå til hovedindhold
Bliv medlem

I dag bliver din iPad forvandlet til en fuldblods fotoredigering

Det er et samarbejde mellem Apple og Affinity der nu tager forsøger at møve sig ind på Adobes enemærker.

Affinity

Johnny Frederiksen Affinity snupper en råfil direkte fra mit Nikon 750.

Du skal ikke tænke på en fast udgift til redigeringssoftware, for Affinity til iPad koster 169 kr. en gang for alle. Og når du har downloadet APPen så er programmet dit, og du får noget for pengene.

Affinity har en ægte RAW converter, så du kan åbne dine billeder i bedste opløsning direkte på din iPad. Du kan arbejde i de professionelle farverum som RGB, LAB, CMYK med ICC colour management i 32 bit per kanal. Du kan spytte filer ud i bl.a. PSD, PNG, JPG, TIFF, EPS, PDF og SVG, og så kan du arbejde i lag med enkelt bevægelse med pegefingeren eller en Apple Pencil.

Affinity er toptunet til at køre med det nye styresystem OSX11, der netop er blevet frigivet gratis fra Apple, men det kræver at du har en af følgende modeller for at kunne bruge det: iPad Air 2, iPad 2017, iPad Pro 9.7 tommer, 10.5 tommer eller 12.9 tommer.

Jeg har testet programmet på en iPad Pro 10.5, og er meget overrasket over de muligheder man nu har på en tablet, det er lige så hurtigt som at arbejde på en rigtig computer. Affinity kan helt sikkert blive et hurtigt alternativ til Photoshop, når man er på farten.

Læs mere om Affinity her...

Kommentarer