Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Hvad har en kirke i Ørestad og et plantecenter på Djursland tilfælles?

Det er rammen om de næste to online talks med Pfér som arbejder med kommunikation.

Henrik Dons

Henrik Dons

Online talk er et koncept, hvor det handler om at få et indblik i, hvad man arbejder med når som fotograf har en kommunikationsstilling. Det er der rigtig mange bud på, derfor tager jeg rundt og interviewer folk som arbejder med vidt forskellige ting. Undervejs i interviewet viser folk også bud på opgaver, de har løst. Formålet er at inspirere, så andre også ser muligheder i at skaffe sig et job i kommunikationsbranche.

Torsdag d. 18/6 kl. 12.30 besøger jeg Henrik Dons Christensen, som de sidste par år har været ansat som digital kommunikationsmedarbejder hos Københavns Stift. Vi mødes mellem kors, kage og altertavle i en kirke i 8-tallet i Ørestad og snakker bl.a om hvilke opgaver man løser som kommunikationsmedarbejder for en kirkelig institution. 

Link: https://m.facebook.com/pressefotografforbundet/videos/2815131308723972/?notif_id=1592458558643650&notif_t=live_video_schedule_broadcaster&ref=notif

Camilla Rønde

Camilla Rønde

Tirsdag d. 23/6 kl 15 er det Camilla Rønde, som jeg besøger i Plantoramas hovedkontor på Djursland. Camilla er ansat i marketingsafdelingen som fotograf. Der er over 50 ansatte som servicere 11 plantecentre, 500 ansatte og kunder. Camilla har haft travlt i coronatiden, da Plantorama har lanceret en webshop. Det tager vi en snak om, ser nogle af Camillas opgaver og snakker om hvordan livet som fastansat kontra freelancelivet er.

Det hele foregår på Facebook live på Pressefotografforbundets facebook side Du skal være hjertelig velkommen til at stille spørgsmål i live chatten eller sende dine spørgsmål til info@angelinaowino.com. Kender du en Pfér som har en kommunikationsstilling, som du tænker kunne være interessant at få mere indblik i, så giv mig et praj. 

 

Kommentarer