Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Holder motivationen oppe

Corona & Danskerne: Hun står alene på en tom gade i Odense og tager billeder af sig selv. I december åbnede Elise Buch sin vintage designbutik Bohemian Wonders på Sdr. Boulevard i Odense.

Foto: Morten Albek

Morten Albek

Efter et trægt salg i januar og februar så hun virkelig frem til foråret og til at få gang i salget.  “Men så kom det her med Corona”, siger hun lidt opgivende, og altså ikke det forventede første forårssalg i den nye butik. 

Selvom butikken i øjeblikket er lukket for at kunder fysisk kan besøge forretningen, forsøger Elise Buch at holde det hele i gang med online salg. Selvom der bliver solgt fra webbutikken, er der også kunder, som er tilbageholdende med at modtage varer. Elise Buch fortæller: “De vil gerne have varerne, men jeg oplever at nogle beder mig om at vente med at sende det til dem, indtil virusen er overstået. De er bange for smitte fra pakkerne.” 

Imens forsøger hun at holde gang i forretningen via de sociale medier. Derfor står hun alene på fortovet foran sit kamera, i en tynd bluse, en råkold onsdag formiddag. Kameraet er stillet op, så Elise Buch kan tage billeder af sig selv og reklamere for sine varer. Der er næsten ingen, der ser på, for gaden er stort set tom for mennesker. 

Billederne lægger hun bl.a. op på Instagram til sine foreløbige 158.000 følgere. Elise Buch fortæller, at hun møder op hver dag i sin forretning. Både for at arbejde, men også for at holde motivationen oppe. Selvom der ikke dumper kunder ind i øjeblikket, og hun er der alene hele dagen, så tror hun på det nok skal gå.

Læs andre historier her: https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/corona-og-danskerne

Send dit bidrag til webmaster@pressefotografforbundet.dk (kun for medlemmer af PF).

Kommentarer