Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Generalforsamling i coronaens skygge – tilmeld dig nu.

Som tidligere fortalt bliver den ordinære generalforsamling i år digital. Vi håber mange vil deltage selvom vi ikke mødes fysisk, men til gengæld mere sundhedsmæssigt forsvarligt i disse tider.

pf-logo

PF

Hvis du vil deltage i den digitale generalforsamling i år skal du tilmelde dig. På den måde sikrer vi, at det kun er medlemmer og gæster der kan deltage – og det er naturligvis udelukkende medlemmerne, der kan stemme på generalforsamlingen.

Bestyrelsen er samlet på Kosmopol i København sammen med Webstream, som vil streame og medarbejdere fra DJ til at håndtere det praktiske med afstemninger m.v.

Du får inden generalforsamlingen yderligere oplysninger om det praktiske, men du kan tilmelde dig her

DEADLINE FOR TILMELDING: Mandag 23/11-2020 kl. 09.00.

https://www.conferencemanager.dk/dj23112020/signup

Kommentarer

Indholdet af dette felt er privat og bliver ikke vist offentligt.

Claus Fisker

ons, 11/11/2020 - 09:07

Er det rigtig forstået at man ikke kan stemme via fuldmagt?
Jeg er desværre på heldags job og vill egentlig gerne stemme til formandsvalget.
vh/ Claus

Undskyld - men så betyder det som jeg ser det et forkert valg af IT system at jeg ikke kan gøre min stemme gældende fordi jeg ikke har mulighed for at deltage på det tidspunkt. Nu kender jeg ikke PFs regler til bunds, men kan bestyrelsen bare tage en sådan beslutning. Altså et IT system der gør at man ikke kan stemme ved fuldmagt?

Jeg synes også at det er hamrende ærgerligt, men vi undersøgte forskellige muligheder og det vi fandt kostede +150.000,00 og det vi fandt vi naturligvis var for dyrt
bh
Lars L

Undskyld at jeg blander mig. Claus Fisker har faktisk en pointe! Netop fordi vi som PF’ere kan være arbejdsmæsigt forhindret i at deltage i generalforsamlingen, er der i PF’ s love en mulighed/ret til at sende 2 fuldmagter med en kollega.
Jeg går meget ind for ideen om at afvikle generalforsamlingen over “nettet” pga den situation vi har med Corona,
Men havde håbet at bestyrelsen havde fundet en løsning, der ville gøre at generalforsamlingen blev afviklet lovligt. (At alle medlemmer kan give deres mening til kende vedr. regnskab, budget, valg af formand og bestyrelsesmedlemmer etc.).
Er jeg og Claus Fisker de eneste der finder det problematisk? Jeg synes at bestyrelsen i en fart skal finde en anden mulighed, der gør afviklingen af generalforsamlingen lovlig.
Med kollegiale hilsener
Hans Otto

Kunne en mulighed være at stemme pr mail indenfor en tidsfrist inden generalforsamlingen? Og før generalforsamlingen validerer ægtheden af de indsendt mails (det er trods alt ikke mange) Man kunne evt ringe til dem der har gjort brug af muligheden.
Jeg vil være træt af at se at formandsvalget bliver super tæt og det måske er få stemmer der afgør hvem der bliver formand - og det kan jo godt ske - og ikke har kunne deltage i processen pga "logistik" problemer. Det er ikke holdbart.

Vi er i fuld gang med at undersøge mulighederne, og vi melder noget ud lige så snart vi ved noget :)

Man kan ikke stemme til et formandsvalg på forhånd, da kandidater kan melde sig helt frem til selve valghandlingen.
Og vi er bestemt også trætte af vi ikke kan gennemføre en fysisk generalforsamling - eller har et afstemningssystem med mulighed for anvendelse af fuldmagter
Bh
Lars L

Christian Lorentz

fre, 11/20/2020 - 17:47

Tilmelding til digital generalforsamling i PF

Katrine Becher Damkjær

fre, 11/20/2020 - 19:09

Øh, skal der være en kommentar? Må ikke sende uden?!

Lars Bech

fre, 11/20/2020 - 19:53

Jeg vil gerne tilmeldes

Du skal bruge linket for at tilmelde dig😊

Jan Sommer Frederiksen

fre, 11/20/2020 - 20:54

Er nu tilmeldt, men tilslutter mig Claus Fisker og Hans Ottos undren over at man ikke digitalt kan stemme om formandsvalg

Man kan naturligvis stemme til valg, stille spørgsmål og deltage i debat m.v. - man kan desværre ikke stemme ved fuldmagt
bh
Lars L

Claus Sjödin

lør, 11/21/2020 - 15:02

Selvfølgelig kan vi stemme via fuldmagt ved foreningens generalforsamlinger.
Det er en ret, som er beskrevet i Pressefotografforbundets vedtægter §9 og som der står i de samme vedtægters §14 "Nærværende vedtægter kan ændres, når mindst 2/3 af de på en generalforsamling afgivne stemmer går ind herfor. Vedtægtsændringer skal forelægges til godkendelse i Dansk Journalistforbunds hovedbe­styrelse."
Bestyrelsen kan altså ikke bare bestemme, at der ikke kan stemmes ved fuldmagt. Gør bestyrelsen det alligevel, kan man vel sige, at de bryder Pressefotografforbundets grundlov - og selv om det kan virke populært og uden konsekvenser, at udføre den slags udemokratiske handlinger i denne tid, skal man nok alligevel tænke sig om en ekstra gang eller to, før man gør alvor af det.
Mvh/ Claus

Lars Aarø

søn, 11/22/2020 - 14:15

Nej! Selvfølgelig skal vi afvikle PF´s generalforsamling efter vores egne regler og vedtægter ! Punktum. Ellers skal der nye vedtægtsændringer til, og de skal vedtages på en generalforsamling med 2/3 deles flertal.

Derfor holder det ikke. At vi afvikler generalforsamlingen på en måde, hvor vi udelukker medlemmer, der er forhindret i at deltage på generalforsamlingen fra at få/have indflydelse på valget til bestyrelsen.
Mvh Lars Aarø.

Mogens Laier

søn, 11/22/2020 - 18:41

Jeg har ikke fået tilbagemelding for tilmelding. v.h. Mogens Laier

Mogens Laier

søn, 11/22/2020 - 22:08

Jeg har ikke fået besked om at jeg er velkommen, vil i ikke svare.
'