Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Gadefotografi fra 195 hovedstæder

I syv år har den prisbelønnede hollandske fotograf Jeroen Swolfs rejst verden rundt og fotograferet gadeliv i 195 hovedstæder. Udstillingen kan snart ses i København.

Myanmar

Jeroen Swolfs Yangon Myanmar

Den 22. august er der premiere på den første udstilling uden for Holland, når de 195 fotografier vil blive vist på en spektakulær udstilling i Carl Jacobsens fine gamle bryghus på Carlsberg i anledning af Carlsbergs 170 års jubilæum. 400 meter fylder billederne og mange af fotografierne er så store, at det giver en fornemmelse af at være til stede i gademylderet.

Cuba

Jeroen Swolfs Havanna Cuba

Fra by til by, fra land til land og fra kontinent til kontinent har Jeroen Swolfs bevæget sig med sit kamera. Han ønsker med sit arbejde at inspirere alle til at se hinanden med nye øjne. Ikke på hvad der skiller os ad, men hvad der bringer os sammen. Medier har ifølge fotografen en tendens til kun at rapportere om alt det negative i verden, og han ønsker at vise en anden side af virkeligheden.

Udstillingen

Remko Geusen Gadefotografi-udstillingen.

Fotografierne vil blive vist i bryghusets 3000 m2 og er fordelt i flere rum på forskellige etager. Udstillingen vises fra den 22. august til den17. September hver dag fra 11.00 til 18.00 og det koster 50,- kr. som kun kan betales med kort. Adgang fra Ny Carlsberg Vej lige ved siden af den berømte Elefantport.

Udstillingen arrangeres af Life Exhibitions, der drives af Stine Trier Norden og Søren Rud. De har tidligere arrangeret en række store udstillinger rundt i verden – blandt andet Jorden set fra Himmelen, Københavnergrøn og 100 Steder at huske før de forsvinder.

Kommentarer