Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Fra byliv til ø-liv

I disse tider, hvor debatten angående udflytning af statslige arbejdspladser er på sit højeste, kan det være noget af en sjældenhed at møde et menneske, der af egen fri vilje rykkede familie og arbejdsliv op med rode og flyttede fra København til Bornholm. Mød fotograf Pelle Rink, der i uge 4 vil står for take over af PF´s Instagram konto.

Pelle Rink

Pelle Rink

Fortæl mig lidt om din faglige baggrund:

"Jeg gik et år på Fatamorgana inden jeg kom ind på Journalisthøjskolen. Jeg startede som fotojournalist i 2002, havde min praktik på Politiken og afsluttede uddannelsen i 2006. Jeg var så heldig, at det var på det tidspunkt hvor alle gratisaviserne søgte folk, så jeg fik job med det samme på Nyhedsavisen. Der var jeg to år inden det eventyr sluttede. Siden har jeg været freelancer. For knap to år siden valgte jeg og min familie at starte et nyt kapitel i vores liv og flyttede hele molevitten fra Vesterbro i København til Allinge på Bornholm".

Hvordan ser dit arbejdsliv ud nu efter den beslutning?

"Jeg er faktisk blevet mere pressefotograf efter at vi flyttede. Forstået på den måde, at jeg laver meget arbejde for forskellige aviser. Det er alle genrer lige fra krimi til mad fotos. Selvfølgelig kan man mærke, at livet her på øen er præget af sæsonaktiviteter. Det er ikke anderledes for mig. Om sommeren har jeg travlt, men om vinteren er der ikke helt så meget. Jeg har holdt fast i nogle kunder i København. Så turen går også over vandet i hvert fald et par gange om måneden".

Pelle overtager PF´s Instagram konto fra i morgen, mandag d. 22 januar og en uge frem. Vi glæder os til at høre mere om livet på øen.

Kommentarer