Gå til hovedindhold
Bliv medlem

To fotojournalister laver nyt nyhedsbrev om Dansk Dokumentarisme

Fotografparret Sigrid Nygaard og Emil Ryge har netop udsendt deres første nyhedsbrev

nyhedsbrev

Johanne Ramskov Erichsen/ Sigrid Nygaard

Ifølge Sigrid Nygaard og Emil Ryge, så skal deres nyhedsbrev udkomme fem til syv gange om året, og de vil især sætte fokus på Dansk Dokumentarisme.

Du kan se det første nyhedsbrev her…

Det er ambitionen 5-7 gange om året at lave et nedslag i, hvad der sker i den dokumentariske ende af fotografiet i Danmark, med et særligt blik på det arbejde, som eksperimenterer og nedbryder grænser mellem discipliner inden for fotografiet. 'Dokumentarisme' skal i denne henseende forstås bredest muligt” skriver Sigrid Nygaard og Emil Ryge i deres første nyhedsbrev der blev sendt ud i dag.

Artiklen fortsætter under billedet.

nyhedsbrev

Per Christoffersen

Her kan du tilmelde dig nyhedsbrevet Dansk Dokumentarisme…

Sigrid Nygaard og Emil Ryge skriver også Der bliver talt meget om krise inden for dokumentarismen – og især fotojournalistikken – og det er utvivlsomt udfordrende tider, ikke mindst når det kommer til at få sit arbejde finansieret. Men der bliver lavet masser af fantastisk arbejde, eksperimenteret og gået nye veje, og det er vores håb, at vi kan samle et overblik over noget af det, vi finder allermest interessant”.

De to iværksættere efterlyser ideer og kommentarer til deres nyhedsbrev, som i første nummer bl.a. indeholder debat om Årets Pressefoto, Christian Vium udstilling på Moesgaard, plakatsalg til fordel for Projekt NV Live Lab. Og meget mere.

Læs også: Skal du være med til at udvikle Årets Pressefoto?...

Læs også: Vi er muligvis en branche i krise, men fotojournalistikken er ikke!...

Kommentarer