Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Fotografer anklaget for pædofili

Vrede mødre holdt fotograferende turister tilbage.

Byen Southend i Essex i England lever af turister. En af atraktionerne er et område med springvand. Børn elsker selvfølgelig at løbe rundt imellem dem. Det kan heller ikke undre at turister fotograferer området, men det skulle tre grækere ikke have gjort.

Delt 13.000 gange Ifølge The Southend Echo holdt en flok rasende mødre dem tilbage og tilkaldte politiet. I ventetiden tog en af mødrene et billede af grækerne og lagde det på Facebook. Der skrev hun at hun havde "smadret en ring af pædofile". Noget der ville have været fuldstændig ulovligt i Danmark. Opdateringen blev på kort tid delt 13.000 gange. Da politiet ankommer bliver mændenes kameraer gennemgået. De finder ikke eneste billede, der er bare tilnærmelsesvis ulovligt.

Tåbelig kvinde
En lokal butiksejer er meget træt af episoden. "Den tåbelige kvinde giver nu indtryk af, at der lister pædofile rundt nede ved vandet. Vi lever af at opføre os ordentligt overfor turister." Det viser sig at de tre mænd fotograferede springvandene, fordi de ville forslå noget tilsvarende i deres hjemby.

Kommentarer