Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Fotodage i Viborg med Årets Pressefoto og Status 19

Spændende fotoudstillinger åbnet i Viborg

foto: Lars Lindskov

Lars Lindskov Mia Wagner fra Løvens Hule til Fotodage i Viborg sammen med Flemming Sørensen

Fotodage Viborg er åbnet i Viborg og de mange fotoudstillinger er åbne frem til den 26. maj og i perioden er der en lang række arrangementer og foredrag. Blandt andet kan man møde Joachim Ladefoged mandag den 13. Maj kl. 19-21 i Viborg Musikhal, hvor han viser en række udvalgte fotografier fra hele verden og fortælle om alt fra blodige borgerkrige til Messis cover i Time Magazine.

Du kan læse mere om Fotodage Viborg https://fotodage.dk

Det er 7. gang Fotodage Viborg løber af staben og atter i år er Årets Pressefoto udstillet. Ønsket om at få Årets Pressefoto til Viborg var faktisk startskuddet til Fotodage Viborg, som løbende er udviklet med Flemming Sørensen i spidsen.

Som noget nyt udstilles Status 19 arrangeret af DJ:Fotograferne. Tidligere afholdte man Status 15 i København, men nu er der udstilling i Viborg inden billederne deltager under Copenhagen Photo Festival i en digital udgave i samarbejde med Pixlart.

Status 19 består af 100 fotografier fra 46 fotografer – halvdelen er i øvrigt PF-ere, men udstillingen har været åben for alle professionelle fotografer. Der var indsendt 2358 fotografier fra 220 fotografer.

  • Lars Lindskov

  • Lars Lindskov

Kommentarer