Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Ferielukket

Vi nærmer os sommerferien, hvilket betyder at mange holder fri fra dagligdagen. 
Selv om en fotograf aldrig holder helt fri, og selv om der er nogen der skal holde hjulene i gang hen over sommeren, så er dette perioden hvor flest af vores kolleger holder fri. 

Bestyrelsen holder ferie

Morten Rode Bestyrelsen holder ferie

Det gør bestyrelsen også, nogen vil måske sige at det gør vi hele tiden, måske vurderet på den mængde nyheder der er at finde på vores hjemmeside. Det forholder sig nu ikke sådan, vi har haft voldsomme problemer med at skifte over på den nye platform som Journalistforbundet har indkøbt, derfor har vi måtte holde igen med indhold, de problemer håber vi er løst over sommeren, og derfor satser vi på at kunne bruge vores hjemmeside mere aktivt i fremtiden.

Bestyrelsens plan er at der efter sommerferien vil komme minimum 4-5 historier på hjemmesiden om ugen, og der derfra kan genereres et nyhedsbrev minimum hver 14. dag. Nu er det jo ikke nødvendigvis bestyrelsens hjemmeside, men pressefotografforbundets hjemmeside, det vil sige at alle medlemmer er velkommen til at byde ind med små historier der kan videns dele oplevelser og inspirere andre kollegaer.

Vi vil rigtig gerne høre historier om os selv, og dem der er bedst til at fortælle dem er os selv. Har du fået tilskud til efteruddannelse, kursus eller rejse, så del gerne disse oplevelser med os andre. Send et billede og en kort tekst om oplevelserne. Det er vigtigt at vi kan dække hele landet og alle afkroge af vores fag.

I stedet for at ansætte en fast webmaster, så vil vi hellere fordele de midler vi har afsat til kommunikation til at indkøbe målrettet artikler og billeder som kommer flest medlemmer til gode, vi vil derfor have mulighed for at frikøbe kollegaer til at lave små historier som skal dækkes.

Hjemmesiden bliver hjertet af vores kommunikation, men vi vil opruste der hvor medlemmerne er til stede, det er i første omgang på Facebook og Instagram. Vi har allerede haft den første "takeover" på Instagram, hvor vi har fulgt med i Tine Hvolbys dagligdag, det er et format som vi rigtig gerne vil arbejde videre med.

Bestyrelsen er kun tilstede på den officielle Facebook side, der findes en gammel lukket gruppe, som vi desværre ikke har styringen over. Det vil sige at vi ikke længere har mulighed for at tilføje eller fjerne medlemmer, det er usolidarisk og derfor vil vi helst lade den dø, da vi ikke har haft succes med at få den lukket.

Vi vil bruge nyhedsbrevet til information direkte til medlemmerne, her vil vi også sende bilag og anden information ud, som kun vedrører medlemmer af pressefotografforbundet.

 

Rigtig god sommer til alle fra bestyrelsen.

Kommentarer

Poul Henning Hersom Christiansen

tor, 07/06/2017 - 16:00

Hej jeg vil ganne ha et prsse kort hilsen Poul Henning

Mogens Laier

tor, 07/06/2017 - 16:03

Nu er det måske NU at vi skal rive os fra DJ, jeg syntes der er så meget støj, det går ud os os alle. PF må ha deres egen side, ikke det DJ hoster op med.