Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Familie i isolation

"Corona & Danskerne": Siden forrige tirsdag har ingen mennesker været hjemme hos familien Feilskov, der bor på Røsnæs ved Kalundborg.

Foto: Mie Neel

Mie Neel

Svigermoren har dog vinket gennem vinduet en enkelt gang, fortæller Kathrine Feilskov, der er mor til to sønner, der begge er i risikogruppen for at blive alvorligt syge, hvis de smittes med det nye Coronavirus.

Sofus på 10 år lider af type 1-diabetes, og Felix på seks år lider af cystisk fibrose, en arvelig sygdom. Det betyder blandt andet, at lungerne er modtagelige for bakterier, hvilket over tid nedsætter lungefunktionen.

- Det er en kronisk sygdom, som i sidste ende tager livet af dem, der har den, så man har ikke lyst til at lægge noget oveni, forklarer moren.
At passe godt på ikke at blive smittet med bakterier og vira ved for eksempel at bruge håndsprit og vaske hænder, er derfor allerede en naturlig del af familiens hverdag. De undgår også steder med mange mennesker. 

- Det sværeste har været ikke at se familie og bedsteforældre, fortæller moren, hvis mand i øjeblikket arbejder hjemme. Selv er hun i forvejen hjemmegående. 

Læs andre historier her: https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/corona-og-danskerne

Send dit bidrag til webmaster@pressefotografforbundet.dk (kun for medlemmer af PF).

Kommentarer