Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Få ro i hovedet - stå på hovedet

Corona & Danskerne: Der er mange måde at håndtere Corona-tiden og den uro og bekymring, som den afstedkommer. For Gary Green er det at stå på hovedet.

Foto: Hanne Loop

Hanne Loop

Det gør Gary ekstra her i Corona tiden . Gary er yogainstruktør i Fit & Sund i Fakse,  fotomodel og aktiv sportsudøver og  har bla flere gange gennemført en Ironman. Ud over at stå på hovedet bruger Gary tiden på at lave yogavideoer til medlemmerne i Sund og Fit, hvor han er yogainstruktør, og på havearbejde og hygge i haven med sin famile i Fakse.
At stå på hovedet giver ekstra ro. Særligt lige efter løbeturen kan Gary mærke blodtrykket falde hurtigt og roen sænke sig.

Gary var ude at købe yogamåtter på FB Marketplace, fordi han blev så betaget af de kæmpe træer i haven, at han fik lyst til at opleve dem stående på hovedet. Efter 10 min på hovedet kan Gary mærke bloktrykket falde og roen sænke sig.  Oplevelsen af træer er også en af Garys passioner - tidligere har han arbejdet fra toppen af høje træer som topkapper .Nu betragter han dem nedefra og gerne på hovedet, mens han skipper Corona-bekymringer.
 

Læs andre historier her: https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/corona-og-danskerne

Send dit bidrag til webmaster@pressefotografforbundet.dk (kun for medlemmer af PF).

Kommentarer