Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Få ansøgere kurser hos Mediernes efteruddannelse - rapportering fra PF´s ophavsretsfond midler til efteruddannelse

PF bestyrelses medlem og sekretær i PF’s ophavsretfond fortæller, hvordan det er gået med søgning af midler til fonden, siden den indførte nye ansøgningsregler ved årskiftet.

Foto: Lars Lindskov

Lars Lindskov Ud af 94 ansøgninger til Ophavsretfonden er 18 ansøgninger gået til at besøge fotofestivallen i Arles i Frankrig.

Efterspørgelsen på midler til kurser udbudt gennem Mediernes Efteruddannelse har desværre ikke været særlig stor da kun 12 medlemmer i år har søgt midler. Dette kan skyldes at der i år ikke har været det helt stor udbud af kurser rettet mod fotografer.

Til gengæld er der rigtig mange der søger midler til til selvtilrettelagt efteruddannelse

fra PF´s ophavsretsfond, det er vi rigtig glade for. I år er der indtil nu 94 der har søgt og det helt store trækplaster har været Fotofestival i Arles hvor 18 personer har søgt. Det bliver spændende at høre om deres oplevelser i Frankrig.

I år har bestyrelsen nedskrevet et helt nyt regelsæt for PF´s ophavsretsfond, som PF´s ophavsretsgruppe administrere, dette er stort arbejde men også rigtig spændende. En lille opfordring er at alle læser de nye regler grundigt igennem inden der søges midler, da er forskel på om medlemmer søger midler til selvtilrettelagt efteruddannelse eller kurser udbudt af Mediernes efteruddannelse. Dette vil lette fondsgruppes arbejde en del.

Næste deadline for at søge midler til selvtilrettelagt efteruddannelse er den 1. november 2019.

Men søger du til kurser udbudt gennem Mediernes Efteruddannelse kan du søge hele tiden og behandles straks vi modtager ansøgningen. Så det er bare med at få fundet et kursus hos Mediernes Efteruddannelse og få søgt.

Link til Mediernes Efteruddannelse

https://mediernesefteruddannelse.dk

Link til PF´s fond

https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/pf-ansogning-til-ophavsretsfonden

De bedste hilsner

Lars Horn
Sekretær for PF’s Ophavsretsfondsgruppe

Kommentarer