Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Et brag af en video event!

Video Event 1.0 er den helt rigtige måde at bruge sin lørdag på. Nicolai Brix har formået at samle 125 videonørder til et arrangement i høj klasse.

video

Johnny Frederiksen

Her bliver alle myterne om Final Cut Pro X aflivet, der var en fantastisk gennemgang af colorgrading, VR, VFX og historiefortælling fra Michelle Francati der bl.a. har lavet dokumentaren om Christianias børn, samt Morten Krüger der har lavet DRs 'Historien om Danmark'.

Der var også en kort gennemgang af videoer til sociale medier. Noget som direkte henvender sig til PFere, men ud af de 125 fremmødte var under 10% PFere.
"Det er utroligt at der er så få PFere til stede" siger en skuffet Nicolai Brix, og tilføjer "en event som denne er meget vigtigere for forretningen, end en enkelt fotoopgave, her er netværk, inspiration og alt det nye i udstyr".

Pressefotograf Per Rasmussen har afsat dagen til Video Event 1.0 "Det her er fantastisk, det er kæmpe inspiration for en gammel stillbilledefotograf som mig, at se hvordan billederne bliver levende" siger Per Rasmussen og tilføjer " det undre mig at der ikke er flere PFere".

Per Rasmussen gætter på at det er fordi nogle af hans PF-kollegaer mener at Video Event 1.0 er niveauer over det de laver til dagligt. "Personligt er jeg ked af at se kvaliteten på mine videoer, når de bliver brugt på en af avisernes videoplatforme, der er det nærmest ligegyldigt om de er colorgradet og ser så lækket ud som det vi ser her" siger Per Rasmussen.

De 200 kr for en dag som denne, er givet rigtig godt ud, jeg kan næsten ikke vente til Video Event 2.0

Kommentarer

Anonym

man, 08/14/2017 - 10:09

Ville da smadder gerne have deltaget, men anede ikke noget om arrangementets eksistens(!)