Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Er du på vores rigtige Facebook kanal?

Selv om vi som fotografer har en holdning til at dele indhold på sociale medier, så er en stor del af PF`s medlemmer tilstede på netop den platform.

Facebook flytter

Johnny Frederiksen Bestyrelsen deltager udelukkende i kommunikationen på vores åben Facebook kanal.

 

Og det er Pressefotografforbundet da også, eller rettere, det har vi været i mange år. Faktisk har vi været til stede med en åben og en lukket profil.

Da vi mistede vores Webmaster Jens Tønnesen i 2014, der mistede vi desværre også kontrollen over vores lukkede side. Jens Tønnesen var den eneste der var administrator på siden, og det betød at vi længere havde mulighed for at tilføje og fjerne medlemmer på siden.

 

Kommunikation til alle medlemmer

Det er jo ikke demokratisk at have en side som kun nogen af medlemmerne har adgang til, derfor har vi i de sidste år forsøgt at komme i dialog med Facebook uden held. I første omgang ville vi have nye administratorer tilknyttet siden, eller have den lukke ned og starte på en frisk. Vi har desværre ikke haft held med nogen af delene, da vi aldrig har fået svar på vores henvendelser.

 

Der kommer mere indhold på Facebook

Til gengæld har hele bestyrelsen administratorret til den åbne Facebookside, så vi ender forhåbentlig aldrig i den situation igen. Indholdet på den åbne side er meget det samme som det vi publicerer på her på hjemmesiden, planen er at bruge den side som en ekstra kontaktkanal til de medlemmer og andre interesseret der vælger at følge os der, dog uden at væsentlig medlemskommunikation kun bliver sendt ud på Facebook, der vil vi altid bruge hjemmesiden og vores nyhedsbrev.

 

Vi passer på rettighederne

Vi er meget forsigtige med hvilke billeder vi bruger i Facebookmiljøet, derfor et det oftest billeder vi selv har taget, vores opslag vil linke til hjemmesiden, hvor vi bruger billeder som ikke optræder på Facebook, det vil man kunne se på den seneste dækning af Årets Pressefoto. På Facebook linker vi også til historier fra andre medier og kommunikatører der kan have interesse for PF´ere.

 

Hvis du ikke følger vores officielle side endnu, så kan den findes her: https://www.facebook.com/pressefotografforbundet/

 

Vi har stor forståelse for dem der ikke ønsker at være tilstede på Facebook, derfor vil nyhedsbrev og hjemmeside også forblive vores primære kommunikationskanal.

Kommentarer