Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Er du klar til Fagfestival?

Dansk Journalistforbunds Fagfestival er det eneste sted i Danmark, som samler ansatte, freelancere og arbejdsgivere fra hele branchen for medier og kommunikation. Landets største mediemarkedsplads finder sted hvert andet år – i 2016 i Odense Congress Center, hvor 1100 mediemennesker og kommunikatører mødes den 20. og 21. november 2016.

Vi samler en perlerække af danske og internationale mediefolk, politikere, kommunikatører og andre, som sætter vores fag på spidsen. Det er viden, inspiration, netværk og fest i 36 koncentrerede timer.

Fagfestival er mediebranchens Roskildefestival, hvor du møder nye kolleger og genser gamle, når du bevæger dig rundt mellem 75 sessions med tæt ved 150 medvirkende.

På Fagfestival vender vi et kærligt, kritisk blik mod os selv og vores professionelle formåen. Mediebranchen har aldrig været god til at vende blikket indad. Kritik af egen indsats er fortsat ikke noget, vi ligefrem dyrker. Men Fagfestival er et fristed for mediekritik, fordi vi har brug for at reflektere over egen formåen for at blive bedre.
Desuden er Fagfestival kultur, politik og kommunikation i lyd, tekst, levende og faste billeder, grafik, tegninger, design, udstillinger og masser af workshops. Altsammen i et uhøjtideligt og festligt miljø.

Af fotografer kan du blandt andet mode Henrik Saxgren, der fortæller om sit store Grønlands project Ultima Thule, Peter Funch fortæller om sit virke med kunst, klima og crowdfunding og Andrea Gjestvang fra Norge fortæller om sit spændende arbejde. Jørn Stjerneklar fortæller om sikkerhed I marken og World Press Photo vinderen Lærke Posselt fortæller om sit arbejde.

Derudover uddeler DJ:Fotograferne Fotogratula prisen til en der har gjort noget særligt for dansk fotografi. Tim Pool, VJ fortæller om sit arbejde og der er flere spændende indslag fra den visuelle verden.

Som medlem af PF får du tilskud til deltagerprisen og du kan læse meget mere på fagfestival.dk

Kommentarer