Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Død flot udstilling

I aften er der kulturnat i København, og samtidig er det også åbningsaftenen for pressefotograf Klaus Bos, Dead and Alive udstilling, som er kommet i stand via et samarbejde med Landsforeningen Liv&Død.

Dead and Alive Project

Klaus Bo

Første gang Klaus Bo var i kontakt med Landsforeningen Liv&Død, var fordi han var på jagt efter en døende dansker til hans Dead and Alive Project, der har sendt ham jorden rundt.

”Det var svært at finde nogen i Danmark der ville være med i projektet, men det lykkedes til sidst via en pårørende der formidlede kontakten” siger Klaus Bo i sin åbningstale og tilføjer, ”i udlandet er jeg blevet modtaget med åbne arme, især i Indonesien hvor man sætter et hvidt flag uden for døren hvis nogen er syge, hvilket betyder døde”.

Dead and Alive Project

Johnny Frederiksen

Nu skal jeg ikke fortælle hele Klaus Bos historie her, for han er et af navne på PF Konferencen i Nyborg d. 13. & 14. november. Her lover han at vise imellem 80 og 100 billeder fra hans projekt.

Hvis du ikke kan vente, så hænger 22 af hans billeder hos Landsforeningen Liv&Død på Nikolaj Plads 27 i København, her kan de ses i aften på kulturnatten frem til kl. 24.00.

Dead and Alive Project

Johnny Frederiksen

Men det haster ikke for udstillingen bliver hængende året ud, og kan ses alle hverdage imellem 09:00 & 15:00, og der er gratis entré.

Du kan også følge projektet løbende på Instagram ved at klikke på dette link.

Kommentarer

Hans Otto

tor, 10/19/2017 - 20:14

Kære kolleger.
Er det en DØD flot udstilling... Eller er det en DØDFLOT udstiling?
Det er der lidt forskel på..
Kam. hilsen
Hans Otto