Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Dispensation

Corona & Danskerne: I snart 14 dage har 69-årige Ditlev Molbæk Nielsen boet i sit kolonihavehus. Aarhus Kommune har givet dispensation til, at kommunens 3000 kolonihaveejere må overnatte i deres haver før tid på grund af Coronavirus.

Foto: Anita Graversen

Anita Graversen Ditlev Molbæk Nielsen, Haveforeningen Solvangen, Aarhus.

”Jeg bor i lejlighed på Aarhus Ø, og da jeg blev forkølet, tænkte jeg, at så kunne jeg ligeså godt flytte i kolonihaven. Her ville jeg få luft og udeliv, og det ville være bedre for mig at være her, skulle jeg risikere at komme i karantæne.”  


Ditlev er frisk igen og er ikke bekymret for sit helbred, selv om han aldersmæssigt hører til gruppen, der kan være ekstra udsatte.

 
”Jeg er sjældent syg, og jeg tænkte ikke specielt over det, da jeg flyttede i kolonihaven, men rent logisk er jeg mere sikker her end i en opgang med 12 lejligheder. Min holdning er dog, at vi alle er smittebærere - mig selv inklusiv - så uanset hvor vi er, skal vi holde tre meters afstand. Jeg har klorklude med mig overalt, så jeg kan tørre indkøbsvogne og håndtag af. På den måde kan jeg både beskytte mig selv og andre mod smitte.”

Læs andre historier her: https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/corona-og-danskerne

Send dit bidrag til webmaster@pressefotografforbundet.dk (kun for medlemmer af PF).

Kommentarer