Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Days that will last for years

PRESSEMEDDELELSE FRA ANC DANMARK: Vi vil gerne invitere til Jordi Borràs fotoudstilling om den historiske folkeafstemning i Catalonien d. 1. oktober 2017. Jordi Borràs er en fotojournalist som fotograferede i Barcelonas gader d. 20. september og d.1. oktober 2017. Udstillingen kan ses i Islands Brygge Kulturhus fra d. 3. til d. 17. oktober. I er også velkommen til at møde op til ferniseringen d. 3. kl. 17:00 og få den unik mulighed for at høre og tale med Folketingsmedlemmer Magni Arge og Pelle Dragsted som var internationeller observatører den dag i Barcelona.

ANC DANMARK

ANC DANMARK

Begivenhederne den 1. oktober 2017 vil for evigt blive ætset ind i den kollektive hukommelse af flere generationer af cataloniere.

Skarpsindigheden af alle de borgere, der opbevarede stemmesedler og papirer, den første bølge af anholdelser af offentlige embedsmænd, samfundets all-out mobilisering, politiets vold, den fredelige modstand og den politiske og retslige handling, der udløses af alt dette, vil ledsage nogle og hjemsøge andre resten af deres liv.

 

Islands Brygge Kulturhus...

ANC

ANC DANMARK

Efteråret 2017 efterlod os med mange ikoniske billeder. Days that will last for years, samler en række fotografier, som Jordi Borràs, en af Cataloniens mest dynamiske billedjournalister, har bevaret til eftertiden.

Med venlig hilsen

ANC DANMARK

Kommentarer