Gå til hovedindhold
Bliv medlem

CPH:DOX - Se mig som jeg er

Fotojournalist og filminstruktør, Louise Leth, har instrueret en film som får premiere på CPH:DOX onsdag den 23.03 kl 17 i Empire.

se mig som jeg er

Sara Galbiati

Louise Leth benytter sig af de værktøjer som hun har med sig i bagagen fra sin fotojournalist baggrund. Hun er inspireret af det autentiske øjeblik og har en tålmodighed med sig, som hun har tillært sig i sit fotografiske virke.

Hun skriver om filmen:

"Man skal se SE MIG SOM JEG ER, fordi den er en hjertevarm coming of age film om teenagepigen Rima. Gennem tre skelsættende år følger man hendes vej til at finde sit ståsted i livet, selvom vejen ikke er nem. Rima har en inspirerende evne til at rejse sig gang på gang og er et helt særligt og godhjertet menneske med en smittende livsglæde. I filmen får man også et unikt indblik i et nært mor-datter forhold, og et venskab mellem to unge mennesker, der hver har sit at kæmpe med. Jeg håber, at filmen vil gribe publikum om hjertet på samme måde, som Rima gang på gang har grebet om mit."

Billetter kan købes her:

https://cphdox.dk/da/film/see-me-as-i-am-da/

PREMIERE

D. 23/3: Til premieren vil der efter visning af filmen være Q&A med hovedpersonen Rima og instruktør Louise Leth.

FILM + DEBAT

D. 26/3: Til visningen kan du møde Kathe Johansen (Landsforeningen Autisme), Christian Gundersen (Klar til Start), Dennis Pihl (Coop) og Geeti Amiri (folkeskolelærer og debattør), når vi diskuterer, hvordan vi undgår at tabe unge på autismespektret i uddannelsessystemet. Moderator: journalist Anja Bo.

OBS. visningen d. 3/4 er allerede udsolgt.

Kommentarer