Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Boost: "Lav din egen fotobog - helt klar til tryk & udgivelse!

Har du gennem længere tid gået med en drøm om at udgive din egen fotobog, men endnu ikke gjort noget ved det? - så tag med på dette Boost kursus, hvor Pressefotograf og filmmager, Frank Cilius giver dig den nødvendige viden til at lave din egen unikke og flotte bog i Adobe InDesign CC.

På kurset, som er tilrettelagt specifikt for fotografer, som nok er helbefarne i Photoshop, men nye i InDesigns mange muligheder, får du al den viden, der skal til for at lave din egen fotobog, fyldt med dine egne billeder, klar til at blive sendt til tryk. I processen får du desuden snust til, hvordan du let og tidsbesparende laver andre tryksager og samtidig nye, smarte og tidsbesparende måder at præsentere dine billeder på.

Kurset er tilrettelagt, så det giver optimalt udbytte for de, der ingen viden har om InDesign, men er vant til at bruge Photoshop på et rimeligt niveau.”

Du skal medbringe din egen computer med opdateret Adobe Indesign CC. Prøve version kan hentes hos Adobe her: http://www.adobe.com/dk/downloads.html

————-

Underviser: Frank Cilius.

Plads til 12 deltagere.

Varihed: 1 dag - kl. 10-16

Der serveres morgenkaffe fra kl. 0930, frokost og eftermiddags kaffe.

BOOST: er gratis og kun for medlemmer af PF, men der er No Show-fee på kr. 200,- 

Kolding: 5. oktober 2016 - Jyske Vestkysten, Dalbygade 40, 6000 Kolding. Tilmelding her

Købehavn: 25. oktober 2016 - Journalistforbundet, Gl. Strand 46, 1202 København. Tilmelding her

Kommentarer