Gå til hovedindhold
Bliv medlem

BOOST: Brand dig som fotograf på Linkedin

Kom på én dags kursus med Linkedin ekspert Mads Søndberg i Århus eller København.

Linked-in kursus

Mikkel Berg Pedersen LinkedIn

Du har allerede en profil eller ønsker en profil på Linked-In så er der mulighed for at får tips og tricks til opsætning og hvordan markedsfører dig som fotograf på Linkedin.

Kurset henvender sig til freelancer som ønsker at skabe omsætning i sin virksomhed samt fastansatte der vil gøre opmærksom på sig selv.

På kurset får du indsigt i hvordan opsætning og god praksis er for din linkedin profil så du kan arbejde videre med når du kommer hjem.


Mads Søndberg er CEO & Partner at ZoeMe Aps I Aalborg og har siden 2018 arbejdet med Linkedin og branding.

Link: https://zoeme.dk

Du skal have en Linkedin profil inden du kommer på kurset. Har du ikke allerede en kan du oprette den her: https://www.linkedin.com

Du skal medbringe din computer samt login til din Linkedin profil.

Der er plads til 12 deltager på kurset. Det er først til mølle med pladserne på kurset. Ved tilmelding og inden tilmeldingsfristens udløb kan der frit meldes til/fra. Deltager får direkte besked om de er optaget på workshoppen. Ved udeblivelse på workshoppen opkræves et no-show-fee på 200,- dkr.

Der serveres let formiddags kaffe, sandwich og eftermiddags kage.

Workshoppen er for medlemmer af DJ-fotograferne og Pressefotografforbundet.

Du kan deltage på workshop i:


Århus:
Tidspunkt: 19/4-2023 fra kl. 10-16 
Sted: Dansk Journalistforbund, Åboulevarden 31, 8000 Århus C
Underviser: Mads Søndberg

Tilmelding workshop i Århus (sidste frist for til/afmelding den 15/4-2023):  https://arrangementer.mitdj.dk/event/sessions?id=BOOST_Brand_dig_som_fotograf_p_Linkedin_-_rhus4038636218

Eller

København
Tidspunkt: 28/4-2023 fra kl. 10-16 
Sted: Dansk Journalist Forbund, Gammel Strand 46, 1202 København K 
Underviser: Mads Søndberg

Tilmelding workshop i København (sidste frist for til/afmelding den 26/4-2023): https://arrangementer.mitdj.dk/event/sessions?id=BOOST_Brand_dig_som_fotograf_p_Linkedin_Kbenhavn70844126


Spørgsmål eller afmelding kontaktes tovholder Robert Wengler på robert.wengler@pressefotografforbundet.dk eller på 20430656.

Kommentarer