Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Bestyrelses kandidat: Angelina Owino

Generalforsamling 2020: Kandidat til bestyrelsen - Angelina Owino

Foto: Angelian Owino

Privat

 

Sammenhold, PhotoFinder og kommunikation - jeg genopstiller til bestyrelsen

Jeg har været i bestyrelsen i nogle år efterhånden, først som suppleant og i de sidste år som bestyrelsesmedlem. I starten synes jeg, det var svært at finde min plads i bestyrelsen og det er det på en eller anden måde stadig. Jeg oplever, at jeg tit er uenig med resten af bestyrelsen og kan føle at bestyrelsesarbejde er for langsomt til mit temperament.

Jeg er kommet til et sted, hvor jeg egentlig ikke ser de to ting som en ulempe, men at det er godt, at jeg udfordre holdningen i rummet og at jeg er god til selv at sætte ting i gang frem for at vente på, at andre gør noget. Det har resulteret i PF seminar for nyuddannede/fyrede, Instagram Takeover ( i samarbejde med Sisse) hvor PF insta profil bliver brugt til at vise PF´er arbejdsliv, Online Talks - hvor jeg er taget ud og interviewet PFér som arbejder i kommunikationsstillinger og senest er jeg projektleder på app/hjemmesiden PhotoFinder. Det er ligesom en rød tråd i ovenstående, det handler om os – os som PFére, hvordan kan vi lærer af hinanden, inspirere hinanden og gerne sammen skabe noget – hvordan styrker vi sammenholdet.

Jeg vil fortsat gerne arbejde med sammenholdet i PF, kommunikationen og hvad ellers der kommer af ideer hen af vejen. Men jeg vil også meget gerne arbejde for, at vi alle føler et ansvar for det, vi har sammen. En af de andre fagforeninger havde på et tidspunkt en radio jingle, der lød: Sammen er jeg stærk!
Det er jeg enig i – PF er ikke kun bestyrelsen. Det er alle os, som er medlemmer. Det er vores ansvar, at vi f.eks ikke dumper priserne, at vi melder ind med spændende tiltag såsom efteruddannelse, vi godt kunne tænke os etc, og lige om lidt er det vores alles ansvar, at platformen PhotoFinder bliver en succes. Vi har i arbejdsgruppen arbejdet hårdt for at udvikle et fotograf værktøjskasse, ”Linkedin” for fotografer, find PFér, webshop hvor hver enkelt fotograf kan sælge sine billeder m.m. Vi har lavet rammen, når det er færdigudviklet, er det op til alle jer at fylde indhold i den. Uden indhold bliver det ikke en succes.

Tak til alle i bestyrelsen for diskussionerne og samarbejdet gennem året og en særlig tak til Jens og Mikkel, som jeg har været i PhotoFinder arbejdsgruppe med. (V)i har sgu knoklet.

Info: Angelina Owino, fotojournalist, Klitmøller.

Kommentarer