Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Årets Pressefoto åbner den 2. marts 2018

Det Nationale Fotomuseum på Den Sorte Diamant, Det Kongelige Bibliotek ligger atter rammer til åbningen af Årets Pressefoto fredag den 2. marts 2018 kl. 13.00.

Årets Pressefoto

Asger Ladefoged Årets Pressefoto 2016

Den første fredag i marts har igennem mange år været fotojournalistikkens festdag og sådan bliver det også i 2018. Over 400 forventningsfulde fotografer, chefredaktører, mediefolk, kulturfolk og andet godtfolk vil være samlet for at opleve den spændende prisuddeling i Dronningesalen og efterfølgende se udstillingen.

Siden den første udstilling i 1975, hvor billederne for 1974 blev udstillet har udstillingen naturligvis udviklet sig meget og bestyrelse og medlemmer arbejder til stadighed på løbende forandringer. I foråret efter udstillingsåbningen vil der blive afholdt et par arrangementer, hvor fremtidens ÅP bliver et tema. På den nylige PF Konference var det også et tema ved aftenarrangementet.

Et nyt uploadsystem er i disse dage ved at blive testet og vi krydser mere end fingre for, at det bliver velfungerende og håber på åbning for upload af fotografier, tv-produktioner og andet kan starte lige omkring 1. december.

Vi håber naturligvis mange vil deltage i den kommende konkurrence og udstilling.

Kommentarer