Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Årets Pressefoto 2022 - tilmeldingen åbner i dag

Året går på hæld, Kong Vinter banker på døren og udover kalenderlys, julepynt og julefrokoster, betyder det også, at det er tid til at sende billeder ind til Årets Pressefoto.

åp2022

 

Vi åbner for indsendelse af billeder torsdag den 1. december kl. 20.00. Linket finder du her på hjemmesiden. Sidste frist for indsendelse af billeder er onsdag den 4. januar kl. 20.00.

Som vi tidligere har skrevet om, er der i år fire helt nye kategorier indenfor video, og Årets Sportsbillede skal nu være optaget i forbindelse med konkurrencesport.

Du kan se alle kategorierne til Årets Pressefoto her

I mange år har Pressefotografforbundet fået tildelt midler fra Ophavsretsfonden til blandt andet at kunne afholde Årets Pressefoto. Vi får stadig midler fra OHF, men langt fra i samme grad som tidligere, da pengene nu bliver udbetalt direkte til jer via VISDA. Vi har derfor været nød til at hæve deltagergebyret for at enderne kan nå sammen.

Prisen for at deltage i Årets Pressefoto 2022 er 500 kr.

Vi glæder os til at se alle jeres fantastiske billeder!

Særligt for studerende:
Hvis du er studerende, kan du søge om at få refunderet halvdelen deltagergebyret. Det gør du ved at videresende din kvittering samt dette skema til kasserer@pressefotografforbundet.dk

Sidste frist for at søge om nedsat deltagergebyr er tirsdag den 20. december 2022 kl. 20.00, herefter kan der ikke længere søges om nedsat deltagergebyr.

Kommentarer