Gå til hovedindhold
Bliv medlem

ÅP: Vi har endnu ikke set det som slår benene væk under os

åp 2016

Robert Wengler TV/WEB-Dommerpanelet til udvælgelse af Årets Pressefoto 2016 i København


Inde hos TV/WEB rejste en mindre frustration sig stille onsdag morgen da alt materialet endelig var set igennem. "Vi har set flotte billeder, hørt god lyd og fået nogle gode historier fortalt - bare ikke i samme produktion! Det er som om de alle mangler én af tingene: Enten er de visuelt stærke med manglende historie eller også er det en god historie hvor det visuelle ikke er der 100%", siger Christian Als og Jørn Stjerneklar tilføjer: "Og så er der lyden - der skal altså strammes op. Vi burde som fag have lært det nu."

Betina Johnbeck påpeger, at det at lave god video er en svær disciplin, da der er mange ender som skal samles for at danne en helhed: Historie, lys, lyd og billeder. "Derfor er det så sindssygt vigtigt at vægte alle delene lige højt når man arbejder med produktionen," siger Betina Johnbeck.

Da dommerne gik til frokost forsatte snakken rundt om bordet, og selvom intet er afgjort endnu er de ikke langt fra at lukke den første kategori.

Tre kategorier lukket før frokost

Still dommerne kørte på højtryk onsdag morgen og fik efter den grove soritering i går lukket hele tre kategorier inden frokosten bliver pakket ud: Reportage Udland, Nyhed Udland og Portræt har nu fået deres nominerede på listen.

 

 

Kommentarer