Gå til hovedindhold
Bliv medlem

15 fotografer fyres på JFM

I dag er det kommet ud at Jysk Fynske Medier skal spare og deraf 15 fotografer fyres og deres stillinger nedlægges.

Foto: Robert Wengler

Robert Wengler Fyens Stiftstidende er et af de 13 dagblade der er med i Jysk Fynske Medier. Koncernen sætter på onsdag navn på de 15 pf’er der skal væk.

Det er et sparemål hos JFM der gør at der i alt er 52 stillinger der skal væk og heraf en hel del fotografer.

Onsdag i næste uge sættes der navn på hvem der skal finde sig andet arbejde.

Fotostaben på JFM tæller 25 fotografer og 3 fotojournalist studerende, som betjener 13 dagblade, et halvt hunderede ugeaviser og et dusin website.
 

Kommentarer

Mick Anderson

tor, 10/24/2019 - 13:58

Har vi nogle kilder på den her historie? Har vi nogle kommentarer? Er der en fotojournalist til stede på redaktionen?

En lidt mystisk kommentar Mick. Det er faktuelt og en hurtig oplysning til PF´s medlemmer. Vi kører ikke med gule bjælker og breaking news
mvh
Lars Lindskov

Mogens Laier

tor, 10/24/2019 - 14:16

Det er resultat af direktionens blad spekulation, hurra for hvad de bruger deres stats støtte til-

Søren Madsen

tor, 10/24/2019 - 19:47

Den dag der kommer et bladhus der tænker længere, og visionært , end ensidigt på bundlinjen, tror jeg de vil få fremgang. Kæft hvor er det trist og endsidigt. ........og trist for alle .....

Flemming Hansen

tor, 10/24/2019 - 23:53

Er tallene i artiklen korrekte. Går JFM samlet fra 25 til 10 fotografer?

Ja desværre. Det skal siges en fotograf netop har sagt op og hans stilling genbesættes ikke, så det drejer sig om 14 fyringer
mvh
Lars Lindskov

Benny Kühnell

lør, 10/26/2019 - 10:50

Det kan helt sikkert mærkes at “Byrd” er kommet ind i kampen samt at folk er dumme når de levere gratis fotos til alle dem der tigger om at få fotos gratis.

Jysk-Fynske Medier ser ud til at køre med overskud (https://www.tv2fyn.dk/artikel/regnskab-mindre-overskud-hos-jysk-fynske-…), omend det kun er et lille et af slagsen. Efter jævnligt at have læst Viborg Folkeblad hos mine svigerforældre (og desvæærre kedet mig bravt over indholdet), ville jeg, hvis jeg var direktør i foretagendet, hellere styrke indsatsen på det produktive område, altså på journalisterne og fotograferne, for det er jo dem, der laver det læseværdige - ikke administrationen eller regnedrengene. Hvis ikke ledelsen er i stand til at tænke ud busken og lave forretningmodellen om, var det måske bedre at fyre nogle af de ukreative hoveder i toppen.

Anonym

man, 10/28/2019 - 13:15

Intet nyt under solen. Man kan blot undre sig over, at man fortsætter en strategi, der heller ikke for to år siden virkede:

"Alle mennesker går i dag rundt med en mobiltelefon, der kan tage billeder, og der er masser af fotografer derude, som tager billeder i høj kvalitet, man kan købe sig til. Derudover har vi fotograferende journalister, der i stadig stigende grad tager billeder. Og de tager bedre og bedre billeder, fordi vi satser så meget på at uddanne dem til det.", citat: Chefredaktør Peter Orry.
(https://journalisten.dk/ansatte-i-jysk-fynske-medier-vi-er-rystede-over…)

For nu at citere Einstein også: "Der findes intet mere sikkert tegn på sindssyge, end at gøre det samme om og om igen og så forvente, at resultatet hver gang er anderledes."