Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Events

Her kan du opleve medlemmerne af Pressefotografforbundets arbejde enten som bøger, udstillinger, fordrag eller fremvisninger. Hvis du har noget du gerne vil have vi omtaler her på siden, så send en mail til os på mikkel@mibe.dk

selvglad

angelina owino

SelvGald og Bunkerbio

 

SelvGlad er en gruppeudstilling på stranden Bunkerz i Klitmøller. Fernisering den 5. august kl. 16. Der er flere dygtige kollegaer med på udstillingen. Udstillingen strækker sig over flere kunstformer og bliver vist i sammenspil med stranden og bunkerne. Udstillingen er kurateret og arrangeret af Angelina Owino.

Den 6. august er der Bunkerbio i Klitmøller,  En udendørs filmaften, hvor filmene bliver projekteret  op på en bunker. 

mænd

Andreas Haubjerg Udstillingen kan lige nu opleves i Esbjerg.

Andreas Haubjergs bachelorprojekt er på turne rundt i landet

”En rigtig mand” hedder udendørsudstillingen som Andreas Haubjerg har lavet. Det er en portrætserie om mænd, som har været udsat for vold i en nær relation, og som i den forbindelse har været tilknyttet en af Mandecenteret afdelinger i Danmark.

Se mere her 

Kunne det ikke være fedt at vide, når kollegaer har udstillinger, bogudgivelse eller en filmfremvisning? Ville det ikke også være rart hvis kollegaer kom og så, når du udstillede dine projekter? 

På Pressefotografforbundet.dk har vi netop lanceret punktet Events, som et samlingspunkt for det arbejde i laver, som bliver vist et sted. Denne gang er det kommunikationsgruppen i PF, som skriver om en udstillingen, fremover skal det være jer, som bidrager med artikler og fif til punktet Event. Hvis du har noget så send en mail til Mikkel@mibe.dk.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk