Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Åbningsreception & prisoverrækkelse 2018

Det Nationale Fotomuseum på Den Sorte Diamant, Det Kongelige Bibliotek lægger atter rammer til åbningen af Årets Pressefoto fredag den 2. marts 2018 kl. 13.00 (Åbningen har fundet sted).

ÅP

Rasmus Flindt Pedersen Årets Pressefoto 2017

Den første fredag i marts har igennem mange år været fotojournalistikkens festdag og sådan bliver det også i 2018. Over 400 forventningsfulde fotografer, chefredaktører, mediefolk, kulturfolk og andet godtfolk vil være samlet for at opleve den spændende prisuddeling i Dronningesalen og efterfølgende se udstillingen.

Her er vinderne af Årets Pressefoto 2017...

Udstillingssteder i 2018...

Her er de nominerede til Årets Pressefoto 2017...

Siden den første udstilling i 1975, hvor billederne for 1974 blev udstillet har udstillingen naturligvis udviklet sig meget og bestyrelse og medlemmer arbejder til stadighed på løbende forandringer. I foråret efter udstillingsåbningen vil der blive afholdt et par arrangementer, hvor fremtidens ÅP bliver et tema. På den nylige PF Konference var det også et tema ved aftenarrangementet.

Et nyt uploadsystem er i disse dage ved at blive testet og vi krydser mere end fingre for, at det bliver velfungerende og håber på åbning for upload af fotografier, tv-produktioner og andet kan starte i uge 51.

Vi håber naturligvis mange vil deltage i den kommende konkurrence og udstilling.

 

N.B. Medlemmer af Pressefotografforbundet modtager en invitation med posten, hvor der kan medbringes en ledsager.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk