Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Praktikantlisten

Fik din arbejdsplads ikke ansat en praktikant? Eller har I lyst at tage en ekstra? Få et overblik over de mange, kompetente praktiksøgende studerende, der endnu ikke har fundet det perfekte match.

Mangler du praktikplads?

Asbjørn Møller

Email: a.c.moeller@me.com

Telefon: 21356996

Egen hjemmeside: acmoeller.wixsite.com/dmjx

Hvilken type praktikstilling søger du?
Det optimale er en stilling, hvor jeg kan arbejde med radio og nyheder. Dog er jeg også vild med at lave tv, kan begå mig med sociale medier, for ikke at nævne mine evner på skrift. Så lidt af det hele, men med en favorisering af radio.

Kort beskrivelse af dig selv
Jeg er 23 år, bor i Randers, er interesseret i at blive bedre til at lave journalistik. Jeg har meget radioerfaring og ønsker erfaring i flere journalistiske genrer.

Sebastian Gloor

Email: sebastiangloor95@gmail.com

Telefon: 30519406

Egen hjemmeside: sebastiangloor95@gmail.com

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger en praktikstilling med tv-mediet i fokus. Jeg forestiller mig enten produktionsselskaber eller TV2-regioner ville være et godt match.

Kort beskrivelse af dig selv
Jeg er 22 år og oprindeligt fra Solrød Strand. Jeg har været skribent for onlinemagasinet Indkast.dk, reporter og SoMe-ansvarlig for Badminton Danmark og journalist/tilrettelægger for FeedMe, der er et Facebook-medie. Jeg er legesyg med et kamera og i redigeringsrummet, og jeg er ivrig efter at lære.

Maria Oien

Email: m.oien@hotmail.com

Telefon: 22998987

Egen hjemmeside: https://mariaoien.com

Hvilken type praktikstilling søger du?
En stilling, hvor jeg kan få lov til at lave nyheder og have en del af min praktik i en politisk/Christianborg-redaktion.

Kort beskrivelse af dig selv
Jeg er 26 år og har beskæftiget mig med dansk politik de sidste otte år. Det er politisk journalistik,  jeg brænder allermest for. Derudover er jeg uddannet multimediedesigner, så jeg kan Indesign til fingerspidserne og kan kode til husbehov. Både i forbindelse med mit politiske virke, uddannelse og studiejobs har jeg arbejdet meget med sociale medier. Så jeg kan strikke opslag sammen med video og grafik til både Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram. Og så skriver jeg bare godt og skarpt.

Oliver Schmidt

Email: oasschmidt@gmail.com

Telefon: 51207073

Egen hjemmeside: oliverschmidt.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Produktionsselskaber og underholdning. Primært til Tv

Kort beskrivelse om dig selv
Kreativ, lidt skør og meget smilende. Jeg er åbensindet og har den evne, at jeg nemt kan tale med alle og enhver.

David Skaanning

Email: skaanni@gmail.com

Telefon: 50 55 15 20

Egen hjemmeside: davidskaanning.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
En stilling, hvor jeg kan arbejde med radio-mediet. Og så har jeg desuden en generel interesse for at producere indhold til digitale platforme.

Kort beskrivelse om dig selv
Min rolle som satireredaktør på studenterbladet Lixen beskriver mig meget godt: En gakket, men ansvarsfuld person. Jeg er 24 år, læser på SDU og så har jeg en pæn hjemmeside.

Sofie Themsen

Email: sofiethemsen@gmail.com

Telefon: 30139815

Egen hjemmeside: www.sofiethemsen.dk

Hvilken type praktikstilling søger du?
Jeg søger kort og godt alt radio. Desuden søger jeg også plads ved skrevne medier såfremt, der er mulighed for at arbejde med længere formater af forskellig art og ikke kun hurtige nyheder.

Kort beskrivelse om dig selv:
Jeg er 23 år og kommer oprindeligt fra Aalborg, men jeg føler mig som indfødt Aarhusianer til trods for mine kun 3 år i byen. Når du møder mig vil jeg altid være iklædt et stort smil og med en stor interesse for mine omgivelser. Jeg har næse for historier. Jeg er nysgerrig. Jeg er kritisk. Jeg tænker i ord, dramaturgi og konkreter. Ideer, indhold, målgruppe. Jeg har lysten. Jeg vil være en god journalist, og derfor søger jeg en praktikplads, der kan være med til at udfolde både min faglige og kreative side. Jeg drømmer om at lave journalistik, der udfordrer den verden, vi kender. Jeg ønsker at skabe indsigt, flytte grænser og være en god formidler. Jeg hedder Sofie. Men jeg er meget mere end blot mit navn. Slå endelig på tråden, hvis I er interesseret i at høre mere til mig!

Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.