Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Politik & strategi

DJ er ikke blot en fagforening, der hjælper dig juridisk og fagligt og søger for de bedst mulige løn - og arbejdsvilkår.

DJ er et fagfælleskab med mange meninger og en væsentlig interesseorganisation i medie - og kommunikationsbranchen. Vi er et fagfællesskab, der sjældent afholder sig fra at sige sin mening, hverken i den offentlige medie- og arbejdsmarkedsdebat eller i strategier og om forhold på de enkelte kommunikations- og mediearbejdspladser.

 

DJ er en politisk medlemsorganisation

DJ varetager medlemmernes faglige interesser og fremmer fagets uddannelsesforhold, økonomiske og sociale vilkår og arbejder aktivt for en udvidelse af presse- og ytringsfriheden over for arbejdsgiverne, lovgivningsmagten og myndighederne.

Det betyder, at DJ kæmper for mest mulig åbenhed i den offentlige forvaltning, en stærk mediestøtte og de bedst mulige forhold for at presse- og informationsfriheden kan hjælpe den demokratiske udvikling.

DJ skal også være en stærk stemme i den offentlige debat, når det gælder rammevilkårene for medlemmernes fag. Vi kæmper for kvalitet i medier og kommunikation og har en klar holdning til etik i journalistik og kommunikation

Jakob Carlsen

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

Jakob Nielsen

PRESSEKONTAKT

Formand Tine Johansen: 2040 5313

Næstformand Jakob Ponsgård: 3121 8541

Politisk konsulent og presseansvarlig Anna Langhorn: 2226 4024

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk