Gå til hovedindhold

Politik & strategi

DJ er ikke blot en fagforening, der hjælper dig juridisk og fagligt og søger for de bedst mulige løn - og arbejdsvilkår.

DJ er også en væsentlig interesseorganisation i medie - og kommunikationsbranchen.

DJ er en politisk medlemsorganisation

DJ varetager medlemmernes faglige interesser og fremmer fagets uddannelsesforhold, økonomiske og sociale vilkår og arbejder aktivt for en udvidelse af presse- og ytringsfriheden over for arbejdsgiverne, lovgivningsmagten og myndighederne.

Det betyder, at DJ kæmper for mest mulig åbenhed i den offentlige forvaltning, en stærk mediestøtte og de bedst mulige forhold for at presse- og informationsfriheden kan hjælpe den demokratiske udvikling.

DJ skal også være en stærk stemme i den offentlige debat, når det gælder rammevilkårene for medlemmernes fag. Vi kæmper for kvalitet i medier og kommunikation og har en klar holdning til etik i journalistik og kommunikation

Jakob Carlsen

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk