Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Personlig sparring

Få hjælp af DJ i din jobansøgningsproces.

Vi coacher dig til alle dine jobsamtaler, både 1. og 2. samtalen.

Ring eller send en mail og du vil blive prioriteret højt.

Hvis du skal i gang med at søge et job, enten fordi du står uden job, eller fordi du gerne vil have et andet job, skal du målrette din søgning, inden du går i gang.

Hvis dit mål blot er at finde et eller andet job, bliver det vanskeligt at overbevise den enkelte arbejdsgiver om, at du er den rigtige til et givent job. Søg eventuelt inspiration i DJ's rådgivning indenfor karriereudvikling for at finde frem til dit mål - eller deltag på DJ’s kurser i karriereudvikling (”Bliv heldig med vilje – en genvej til det job du drømmer om”), som du finder i kalenderen.

Hvis du har brug for sparring med en af DJ’s karriererådgivere på, hvad der skal være din målsætning, eller på, hvordan du hurtigst når dit mål, er du velkommen til at benytte dig af DJ’s tilbud om en telefonisk karriereudviklingssamtale. Book en tid i bookingsystemet på dit Mit DJ.

Du har mulighed for at få sparring på dine jobansøgninger hos en af DJ’s karrierekonsulenter. Der er mange, der efterspørger denne ydelse, så rammerne er faste:

  • Vi tilbyder vores medlemmer telefonisk feedback på jobansøgninger.
  • Ansøgningen skal være aktuel og endnu ikke afsendt. Vi kommenterer ikke på historiske jobansøgninger.
  • Du skal have gennemført din research, og opsummere den i mailen til os. Hvis researchen mangler, kan vi ikke hjælpe.
  • Du skal booke en tid i bookingsystemet på dit Mit DJ.
  • Du skal vedhæfte jobopslaget og det målrettede CV, du vil bruge sammen med ansøgningen. Send til djkt@journalistforbundet.dk.
  • Vi ringer til dig med kommentarer og rettelsesforslag indenfor et par dage.
  • Når du bliver kaldt til samtale, så kontakt os igen og du bliver coachet til samtalen. Send ansøgning, cv, stillingsopslag og hvem der sidder med til samtalen til ovennævnte mailadresse.
Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk

Jakob Nielsen

FÅ HJÆLP TIL DIT CV

Det er vigtigt at have et stærkt CV - også når du ikke har så meget på det. Få hjælp til at målrette dit CV mod de jobs du søger.

Lars Bech

BOOK EN KARRIERESAMTALE

DJ's medlemmer kan få en personlig karriereudviklingssamtale af 1 times varighed med fokus på sparring, rådgivning og coaching.

Rasmus Degnbol

MÅLRETTEDE ARRANGEMENTER

Få hjælp til kompetenceafklaring, der kan målrette dig og får gode råd til hvad der skal stå i en jobansøgning og CV og input til jobsamtalen.