Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Personlig sparring

Der er ingen grund til at gennemføre sin jobsøgningsproces helt på egen hånd. Søg hjælp hos DJ!

Hvis du skal i gang med at søge et job, enten fordi du står uden job, eller fordi du vil have et andet job, skal du sørge for at tage sigte, før du skyder.

Først og fremmest skal du have en idé om, hvad det er for et dyr i skoven, du er på jagt efter, inden du går ud på jagt. Du skal have et mål af god kvalitet. Hvis dit mål blot er at finde et eller andet job, bliver det vanskeligt at overbevise den enkelte arbejdsgiver om, at du er den rigtige til et givent job. Søg inspiration i de tekster, vi har her på sitet om karriereudvikling, for at finde frem til dit mål. Deltag fx på DJ’s kursus i karriereudvikling.

Hvis du har styr på dit mål, skal du fokusere på din skydeteknik. Her anbefaler vi, at du læser teksterne her på sitet om jobsøgning og deltager på DJ’s kursus i jobsøgning.

Hvis du har brug for sparring med en af DJ’s karriererådgivere, fx på, hvad der skal være din målsætning, eller på, hvordan du sikrest eller hurtigst når dit mål, er du velkommen til at benytte dig af DJ’s tilbud om en personlig karriereudviklingssamtale.

Når du har deltaget på DJ’s kursus i jobsøgning, har du efterfølgende mulighed for at få sparring på dine jobansøgninger hos en af DJ’s karrierekonsulenter. Der er mange, der efterspørger denne ydelse, så rammerne er faste:

  • Vi tilbyder vores medlemmer feedback på en enkelt ansøgning og altid via mail.
  • Du skal have deltaget på DJ’s jobsøgningskursus.
  • Ansøgningen skal være aktuel og endnu ikke afsendt. Vi kommenterer ikke på historiske jobansøgninger.
  • Du skal have gennemført din research, og opsummere den i mailen til os. Hvis researchen mangler, kan vi ikke hjælpe.
  • Du skal maile os et færdigt udkast, som du er stolt af. Vi kommenterer ikke på halvfærdige skitser, du ikke har lagt kræfter i.
  • Du skal vedhæfte jobopslaget og det målrettede CV, du vil bruge sammen med ansøgningen.
  • Ansøgning og CV skal vedhæftes i Word-format.
  • Vi svarer via mail med kommentarer og rettelsesforslag indsat i dine dokumenter indenfor et par dage.

Send din ansøgning, dit CV og resultatet af din research til djkt@journalistforbundet.dk

Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.

Jakob Nielsen

FÅ HJÆLP TIL DIT CV

Det er vigtigt at have et stærkt CV - også når du ikke har så meget på det. Få hjælp til at målrette dit CV mod de jobs du søger.

Lars Bech

BOOK EN KARRIERESAMTALE

DJ's medlemmer kan få en personlig karriereudviklingssamtale af 1 times varighed med fokus på sparring, rådgivning og coaching.

Rasmus Degnbol

MÅLRETTEDE ARRANGEMENTER

Få hjælp til kompetenceafklaring, der kan målrette dig og får gode råd til hvad der skal stå i en jobansøgning og CV og input til jobsamtalen.