Gå til hovedindhold

Personlig rådgivning

Du kan trække på DJ’s rådgivere og jurister i alle faser af dit arbejdsliv. Vi har fokus på din udvikling og tager altid udgangspunkt i lige netop de udfordringer, du står med i dagligdagen.

Hvad enten det drejer sig om hjælp til juridiske udfordringer, ordentlige løn- og ansættelsesforhold, karriereplanlægning eller trivsel, så hjælper vores professionelle rådgivere og jurister dig videre.

Karriererådgivning - med udgangspunkt i din situation

Er du kørt træt i dit nuværende job, sidder du i en stilling, som ikke lever op til dine forventninger, eller står du uden job? Så hjælper vi dig videre i din karriere. Vi tilbyder individuelle samtaler, hvor vi sammen afdækker dine behov. Hvad enten det drejer sig om din karriere, jobsøgning, dine ansættelsesvilkår eller løn. Føler du dig stresset, og er du udfordret i din dagligdag, hjælper vi dig med dine muligheder – vores rådgivere står klar til at hjælpe.

 

Juridisk hjælp - vi klarer paragrafferne

Er du i tvivl om din ret? Vi hjælper dig igennem dit juridiske problem. Det kan være i forbindelse med medieret, presseetik, ophavsret e.l.

Har du fået nyt job, ser vi gerne din kontrakt igennem, inden du skriver den under. Vi sikrer os, at du kender dine rettigheder og forstår dine vilkår. Bliver du opsagt, oplever du uoverensstemmelse med din arbejdsgiver, har du svært ved at gennemskue reglerne for barsel, din arbejdstid, fravær osv., er der også hjælp at hente – vi står klar til at hjælpe.

Du kan få hjælp fra din første dag som medlem af DJ.

Vi tager hurtigt hånd om dig og dine udfordringer på et individuelt niveau.

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk

Jonas Pryner Andersen

SE UDVALGTE LIVESTREAMS FRA FAGFESTIVAL

Under Fagfestival kan andre end deltagerne nyde godt af udvalgte sessions fra det stærke program.